Bútor tervezés Székesfehérvár területén!

Asztalost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj asztalos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb asztalosokat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 55 asztalos közül, 3000-5700 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Székesfehérváron bérelj fel a legjobb szakembereket a bútor tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 asztalos most online

Peter

Peter

Ingyenes kiszallas.

Istvan

Istvan

erdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a bútor tervezés Székesfehérváron?

3000 - 5700 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb asztalosok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező asztalost!

János B.
János B. 8019 Székesfehérvár Online

Teljes körű belsőépítészeti tervezés és lakberendezés bruttó 8000 Ft /m2-től - Saját készítésű extravagáns bútordarabok, lámpák ,falburkolatok és dísztárgyak.

 • Bútor tervezés

  10800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedvesek, ami a mai világban ritkaságnak számít, gyorsak, nincsenek elszállva az árak.

Gábor G.
Gábor G. 8019 Székesfehérvár Online

Kérj árajánlatot, bízd ránk, és mi megtervezzük exkluzív, személyre szabott álomotthonod! Jól átgondolt térszervezés, innovatív megoldások, időtállóság - mind a Te igényeidhez.

 • Bútor tervezés

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Minden az előre megbeszéltek szerint tortent, pontos es segitokesz csapat. Csak ajanlani tudom!

Zoltán I.
Zoltán I. 8019 Székesfehérvár Online

LAKBERENDEZÉS / BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS / LÁTVÁNYTERVEZÉS Készen állsz rá, hogy felújítsd az otthonodat? Szeretnéd, hogy jól átgondolt és praktikusan berendezett terek vegyenek körbe? Akarod, hogy abba az otthonba térj haza amibe igazán szeretnél? Tervezőként segíteni tudok, hogy egy olyan otthont teremtsünk, amely mind funkcionálisan mind stílusában jól átgondolt és az életviteledet tükrözi. Kinek szól a szolgáltatásom? Neked mindenképp, ha MAGÁNSZEMÉLYKÉNT: - felújítanád az otthonodat és nem tudod hogyan kezd el - szeretnéd látványtervek segítségével előre látni, hogyan fog kinézni az adott tér a valóságban - szeretsz előre gondolkodni és nem utólag fogni a fejed, hogy valami nem fér be a szobába vagy túl nagy vagy kicsi az adott térhez - szép igényes otthont szeretnél magadnak Neked mindenképp, ha TERVEZŐKÉNT munkáidat még látványosabbá tennéd valósághű látványtervekkel, illetve a precíz dokumentáció készítéssel. Rám van szükéged, ha BERÚHÁZÓKÉNT sokkal gyorsabban és nagyobb profittal szeretnél ingatlanokat értékesíteni. Rám van szükéged, ha GYÁRTÓKÉNT vagy FORGALMAZÓKÉNT látványtervekből felépített termékkatalógust vagy marketing terveket szeretnél. Igénybe vennéd a szolgáltatásomat? Keress engem! ​Üdvözlettel

 • Bútor tervezés

  11900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves, profi, gyors és rugalmas. Jó áron minőségi munka. Hirtelen nem jut eszembe több pozitív jelző de az az egy biztos (főleg manapság), hogy az ilyen jó szakembereket nagyon meg kell becsülni!

András T.
András T. 8000 Székesfehérvár Online

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók tervezését. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Rejtett költségek nélkül. Szakmai csapat. Előre megírt ütemterv.

 • Bútor tervezés

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szépen rendbe rakták a kis puntomat nagyon köszönöm. Csak ajánlani tudom őket.

Zoltán B.
Zoltán B. 8000 Székesfehérvár Online

Szolgáltatásom belsőépítészeti-lakberendezési tervezés, konyhabútor tervezés, tanácsadás, kivitelezési-lebonyolítás témákban kínál segítséget. Fontos, hogy a megrendelő igényeiből, vágyaiból kiindulva közösen alakítsuk ki az irányt. Egyeztetések révén, ízlésem és 20 éves tapasztalatom hozzáadásával alakul ki a koncepció. Legnagyobb elismerést az jelenti, ha az ott élők évek múltán is élvezik és szeretik a kész enteriőröket. TERVEZÉS Egy felújításnál, új építésű ingatlanok kialakításánál sok eldöntendő kérdés merül fel. Több lehetőség közül kell jól választani, ami mind komoly anyagi következménnyel jár. A sok teendő mellett kérdés, hogy a végeredmény megfelel-e majd az eredeti álomnak. Ezért érdemes a vágyott cél elérésére szakember közreműködését igénybe venni. - milyen stílusú lakásban érezném magam otthon? - hogyan használjam ki hatékonyan a tereket? - hogyan állnak majd össze egységgé a részletek? - milyen elemekkel tudom kifejezni azt a hatást, amit szeretnék? Képzett lakberendező segítségével elkerülhető a káosz: átlátja a folyamatokat, koncepciót hoz létre, kidolgozza a részleteket. HOME STAGING A Home staging szolgáltatás célja, hogy eladásra, bérbeadásra készítsünk fel egy ingatlant a piaci szegmensek figyelembevételével. Minden esetben a hibák kiküszöbölésével, és az ingatlan előnyeinek hangsúlyozásával érjük el a kívánt hatást. Üres lakások esetében élettel töltjük meg, lakott ingatlanok esetében pedig eltüntetjük a felesleges, hangulatrontó elemeket. Igény esetén fotózásra felkészítés, fotózás szolgáltatással. KONYHABÚTOR-TERVEZÉS A mai építészet az otthonoknak nemcsak a szívébe, de a nappalijába is helyezi a konyhát, ami szükségessé teszi a konyhabútor esztétikai előre lepését. Már nem elég a funkcionalitás, szépnek is kell lennie, ezt már nem lehet koncepció nélkül igényesen kivitelezni. Ha ilyen konyha az álma, a konyhabútor tervezési csomag ideális megoldás lehet. TANÁCSADÁS: Mielőtt sok pénzt fizetne munkadíjakra és anyagokra, kérje ki lakberendező tanácsát az elképzeléseire! A beruházáshoz képest fix díjas és alacsony költség, de jelentős kiadást tud megtakarítani a hibák elkerülésével. TERVEZÉS-LEBONYOLÍTÁS Ez a szolgáltatás azoknak szól, akik a végeredményre koncentrálnak. Vannak céljaik és elképzelésük, de nincs idejük a napi elfoglaltságaik mellett, hogy a tervezés részleteit és a kivitelezés fázisait nyomon kövessék, feladatait magukra vállalják. Befektetőknek, ingatlanhasznosítóknak, elfoglaltaknak ebben segít ez a komplex szolgáltatás. ÁRAJÁNLATKÉRÉS Az ajánlatkérésben szükséges megadni a főbb szempontokat, amik lényegesek az ár képzés tekintetében: Hol található az ingatlan? Hány m2 a tervezési terület? Melyik tervezési konstrukció érdekli? Milyen szintű lakberendezésre van szükség? (pl. kész bútorokkal szeretném berendezni - egyedi, luxus megjelenést szeretnék)

 • Bútor tervezés

  9100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Hihetetlenül kedves, udvarias és alkalmazkodó nagyszerű szakembernek ismertem meg. Teljesen elégedett vagyok a munkájával. Az ajánlata messze a legjobb volt. A felméréskor sem kellett rá várni. A tisztaságra nagyon odafigyelt és a közben adódó problémákat is megoldotta. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Legközelebb is vele szeretnék dolgozni még úgy is, hogy a családunkban is van egy szobafestő. :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg asztalos szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy asztalos bútor tervezés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor tervezés: mennyi a munkadíj Székesfehérváron?

Székesfehérváron a bútor tervezés átlagos díja 2400 - 4500 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Székesfehérváron a bútor tervezés szolgáltatáshoz már 47 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 36 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy asztalos?

Egy asztalos a következő feladattal bízható meg bátran: bútor tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a asztalos?

A jó asztalos pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas