Tervezés Székesfehérváron tapasztalt szakemberekkel!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb tervezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 58 tervező közül, 1500-2900 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Székesfehérváron bérelj fel a legjobb szakembereket a tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Székesfehérváron környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 tervező most online

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

Istvan

Istvan

erdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tervezés Székesfehérváron?

1500 - 2900 Ft/fm

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb tervezők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Zsolt K.
Zsolt K. 8019 Székesfehérvár Online

Ingyenes felmérés és 3D látványtervezés, prémium konyhabútor gyártás kivitelezéssel. Edzett üveghátfalak minden méretben és stílusban elérhetőek ingyenes kiszállással és kedvező árú saját szakember általi beszereléssel. Számlaképesek vagyunk és az 50% os állami támogatás is igényelhető munkáinkra amivel féláron tudjuk felújítani konyháját vagy teljesen új konyhabútort készítünk az Ön részére. Továbbá saját asztalosaink egyedi bútorokat tudnak készíteni rövid határidőn belül. Szállítás kivitelezés beszerelés rövid határidőn belül teljesíthető megállapodás után.

 • Tervezés

  8900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Teljes ügyintézés, tökéletes munka, kifogástalan ügyfélkezelés. Csak ajánlani tudom.

János B.
János B. 8019 Székesfehérvár Online

Teljes körű belsőépítészeti tervezés és lakberendezés bruttó 8000 Ft /m2-től - Saját készítésű extravagáns bútordarabok, lámpák ,falburkolatok és dísztárgyak.

 • Tervezés

  10800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedvesek, ami a mai világban ritkaságnak számít, gyorsak, nincsenek elszállva az árak.

Gábor N.
Gábor N. 8019 Székesfehérvár Online

Könnyítse meg az értékesítést látványtervekkel

 • Tervezés

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Évek óta hozzájuk járok és csak jókat tudok mondani! Ajánlom mindenkinek!

Péter H.
Péter H. 8000 Székesfehérvár Online

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. project management. nemzetközi referenciák. két évtizedes tapasztalat.

 • Tervezés

  11400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt banda....

Zoltán C.
Zoltán C. 8000 Székesfehérvár Online

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Rejtett költségek nélkül. Előre megírt ütemterv. 10 éves tapasztalat....

 • Tervezés

  7700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Véleményem szerint, ha kipufogórol van szó Ő a Király. Nem vicc. Egy autószerelő felemelte az autómat, és megkérdezte: mivan kipufogót cseréltél? Én csak egy mosollyal a szám szélén megjegyeztem, igen ÖT ÉVE!!!! Azt hiszem nem kell mást mondanom. Köszönöm Tomi!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező tervezés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tervezés: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a tervezés átlagos ára 1600 - 3000 Ft/fm. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tervezők - mi alapján válasszunk Székesfehérváron?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tervezőt Székesfehérváron?

Jelenleg 36 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tervező?

Egy tervező a következő feladattal bízható meg bátran: tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi tervező segítségét?

Egy jó tervező a tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha tervezőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas