Gipszkarton szerelés Székesfehérvár területén!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 42 gipszkartonozó szakember közül, 17400-32700 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Székesfehérváron bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkarton szerelés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Székesfehérváron környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 gipszkartonozó szakember most online

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Istvan

Istvan

erdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a gipszkarton szerelés Székesfehérváron?

17400 - 32700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Zoltán S.
Zoltán S. 8019 Székesfehérvár Online

Hívjon bennünket akár ingyenes helyszíni felmérésért 1-2 napon belül. Foglaljon időpontot. Lendületes, megbízható munkavégzés kiváló szakértő csapattal, 13 év tapasztalattal. Gipszkarton. Gipszkartonozás. Megbízható. Gyors. Szolgáltatásaink: gipszkartonozás ragasztással; világítás, álmennyezet lámpa, LED lámpa, gipszkarton álmennyezet hőhíd javítás penészmegoldás, konyha festés

 • Gipszkarton szerelés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A telefonos megkeresést követően, pontosan a megbeszélt időpontra érkezett a felmérésre. A munka során, minden az előre megbeszéltek szerint alakult. Pontos, tiszta és szép munkát végzett, amely a részletekre is kiterjedt. Az – előre nem látható – munka közben felmerülő apróbb problémákat szó nélkül, extra költség nélkül javította. Külön köszönet a figyelmességért és a nyitott kommunikációért, (mindig rákérdezett, ha valami felmerült) és az extra apró figyelmességekért is.

Péter G.
Péter G. 8019 Székesfehérvár Online

38 év szakmai tapasztalattal vállalunk építést, bontást betonozást, vakolást magán és. közületi megrendelőink számára referenciákkal garanciával.Ács tetőfedő bádogos munkával is. ingyenes árajánlat. szobafestés gipszkarton. csatornázás fűtésszerelés. Feladatok amiket vállalok: álmennyezet gipszkartonozás; oldalfal, gipszkarton fal építése, helyreállítás

 • Gipszkarton szerelés

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A helyszíni megbeszéléstől kezdve a munka befejezéséig minden a megbeszéltek szerint zajlott. Mindig időben érkeztek, az előre jelzett intervallumot tartották. Munkájukat alaposság és pontosság jellemezte, korrekt áron, szépen és tisztán dolgoztak. Jó szívvel ajánlom bárkinek.

Attila V.
Attila V. 8000 Székesfehérvár Online

Szakképzett, tapasztalt mesterembereink irányítása alatt teljeskörű felújítást vállalunk. Gipszkartonozás. Felújítás. Generálkivitelezés. Kertrendezés. Víz- Fűtésszerelés. Bontás. Csatornázás. Ingyenes ajánlatkérés. Parkettázás. Szolgáltatásaink: gipszkartonozás falra; gipszkartonozás alálécezés, vakolat javítás gipszkartonnal, pince festés

 • Gipszkarton szerelés

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, megbízható szakember. 1 héten belül elkezdték a munkát, a megígért időpontban érkeztek. Pár napon belül tökéletes munkát végeztek a megbeszélt áron. Korrekt szakik, csak ajánlani tudom őket!

Attila G.
Attila G. 8019 Székesfehérvár Online

Cégünk főbb tevékenységi körei épületgépészeti komplett kivitelezések(víz és csatorna szerelés, fűtésszerelés, légtechnika szerelés hővisszanyerő szellőző rendszerek kiépítése) klíma és hőszivattyú telepítése szükség szerint tervezése is, hűtő fűtő menyezetek készítése, kondenzációs kémény bélelés, gipszkarton szerkezetek elkészítése, gázvezeték gázterv készítése, napelem rendszerek tervezése és komplett kivitelezése . Fő profilunk: panel gipszkartonozás; alakosra vágott gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton rendszer, poszter tapétázás

 • Gipszkarton szerelés

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedettek vagyunk Lászlóék munkájával. Pontosan érkeztek, gyorsan, szépen, tisztán dolgoztak, korrekt áron, minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönjük!

Balázs P.
Balázs P. 8000 Székesfehérvár Online

Gipszkarton válaszfalak, előtétfalak, álmennyezetek, hidegburkolás kivitelezése megbízható szakembertől. A munkát én mérem fel, én vállalom el és sajátkezűleg én csinálom meg, vállalás után nem fog minden alkalommal más és más "alkalmazottba" botlani, velem és testvéremmel fog találkozni. Mutass Többet Fő profilunk: gipszkartonozás falra; gipszkarton szerelés fa szerkezetre, válaszfal gipszkartonozás 2x1 réteg knauf fw, gipszkarton falak építése

 • Gipszkarton szerelés

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Attila szimpatikus, megbízható fiatalember. Korrekt árajánlat, korrekt, szép, igényes munka! Mindenkinek ajánlom! Profi!

Gyula S.
Gyula S. 8000 Székesfehérvár Online

Hívjon bizalommal, ha burkoltatni szeretne. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: gipszkartonozás festés; gipszkartonozás ajka, gipszkarton ragasztása, poszter tapétázás

 • Gipszkarton szerelés

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Időben érkezett, korrekt árát kaptunk, szépen dolgozik. Nem először festettunk vele és nem is utoljára. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton szerelés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton szerelés: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron a gipszkarton szerelés átlagos ára 23800 - 44700 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - mi alapján választhatunk Székesfehérváron?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 35 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert keresned ha szükséged van erre: gipszkarton szerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember a gipszkarton szerelés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: gipszkarton szerelés?

A gipszkarton szerelés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy gipszkartonozó szakembert nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas