Gipszkartonozás Székesfehérváron gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 45 gipszkartonozó szakember közül, 600-1100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Székesfehérváron bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkartonozás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 gipszkartonozó szakember most online

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

Krisztian

Krisztian

erdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a gipszkartonozás Székesfehérváron?

600 - 1100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Attila H.
Attila H. 8019 Székesfehérvár Online

Több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk a gipszkartonozás bontását építését. átalakítását.Hajlított gipszkartonozás több lépcsős díszes kivitelben LED világítással. Fő profilunk: feszített gipszkartonozás; gipszkartonozás alapok, gipszkarton médiafal, fürdőszoba festés

 • Gipszkartonozás

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Megígért időpontban érkeztek, tökéletes munkát végeztek, megbeszéltnél korábban be is fejezték. Korrekt szakik, csak ajánlani tudom őket!

Daniel H.
2 éve
Zoltán F.
Zoltán F. 8000 Székesfehérvár Online

Teljeskörű lakásfelújítás ingyenes felméréssel és tanácsadással. Hívjon minket. Minden szükséges szakmára van képzett szakemberünk, mindenre garanciát vállalunk. Azonnali munkakezdés. Rövid határidő. Garancia minden munkára. Feladatok amiket vállalok: Panellakás átalakítás; Gipszkarton mennyezet szerelés; Erkély műkő felújítás. Minőségi munka, korrekt árak

 • Gipszkartonozás

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon szép munkát végzett, meg vagyok elégedve. Pontos, megbízható, kedves. Az ár is korrekt volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

István T.
István T. 8000 Székesfehérvár Online

Megbízható szakemberekkel dolgozom. 21éve vagyok a szakmába, több helyen dolgoztunk pl.....MATÁV,Budapest bank,Infó park,családi házak,Tatabánya üzletkoszpont és még sorolhatnám. Ha megbízható szakembere van szüksége ne habozzon hívjon! Mutass Többet Szolgáltatásaink: ferde plafonra gipszkartonozás; gipszkartonozás fa födémre; szoba leválasztás gipszkartonnal. knaufastés

 • Gipszkartonozás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Abszolút megvagyok elégedve, kifogástalan minőségben végezte a munkáját csak ajánlani tudom! Megbízható szakember!

Béla A.
Béla A. 8019 Székesfehérvár Online

25 éves tapasztalat. Gyors. Tiszta. Szép munka. Garanciával. Szolgáltatásaink: fürdőszoba mennyezet gipszkartonozás; gipszkarton mennyezet szerelés, gipszkarton sarok kialakítás, lakásfelújítás

 • Gipszkartonozás

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

A felmérés estéjén megkaptam az árajánlatot e-mailben. A megbeszéltek szerint elkezdte a munkát és időben be is fejezte. Rendet hagyott maga után.

László T.
László T. 8000 Székesfehérvár Online

Ajto,ablak cserét gipszkarton felületek ,válaszfalak ,állmennyezetek készítését vállalom. Főbb szolgáltatásaink: gipszkartonozás ragasztással; rusztikus gipszkarton mennyezet minta; gipszkarton ablak körül. javítás

 • Gipszkartonozás

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Már a felmérésnél nagyon szimpatikus volt Attila - nem elnagyolva mért fel, hanem pontosan, korrektül mérve. Az árajánlat korrekt volt és minden, amit megbeszéltünk előre, annak megfelelően is történt. Nem voltak rejtett költségek és meglepetések. Mindig pontosan - még nálamnál is pontosabban - megjelent a megbeszélt időpontokban. Teljesen normális és korrekt volt a hozzáállása mindenhez, ha kérdésem volt készségesen válaszolt, vagy tanácsot adott. A kész munkával nagyon meg vagyok elégedve, ár-érték arányban szerintem a legjobb és tisztaságot hagyott maga után. Biztos, hogy ajánlom a barátaimnak, ha festésről van szó!

Pop Tekla
2 éve

Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Gipszkartonozás: szakértő csapat, gyors és precíz munka garanciálisan. Kérj... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: gipszkartonozás profillal; fixen rögzített gipszkarton mennyezet minta, ablakcsere utáni javítás gipszkarton, makulatúra

 • Gipszkartonozás

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Attila nemcsak kiváló szaki, hanem egy hihetetlenül kedves, alázatos szimpatikus ember is. Az ajánlatkérés után másfél órával, már hívott (vasárnap)hétfőn a megbeszélt időben perce pontosan megérkezett. Felmérte a terepet, 2 órán belül küldte is ajánlatot, amit rögtön el is fogadtam. Egy biztos, hogy nálunk csak ő fest és tapétáz ezentúl.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkartonozás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkartonozás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a gipszkartonozás átlagos ára 2900 - 5400 Ft/m. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós értékeléseket?

Székesfehérváron a gipszkartonozás szolgáltatáshoz már 46 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Székesfehérváron?

Most 35 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember ezzel a feladattal bízható meg: gipszkartonozás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy jó gipszkartonozó szakember a gipszkartonozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor gipszkartonozó szakembert hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas