Glettelés Székesfehérvár szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb szobafestőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 44 szobafestő közül, 500-900 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Székesfehérváron bérelj fel a legjobb szakembereket a glettelés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Székesfehérváron közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 szobafestő most online

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

erdekel.

arpad

arpad

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a glettelés Székesfehérváron?

500 - 900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Balázs T.
Balázs T. 8019 Székesfehérvár Online

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Mennyezetvakolás. Ajánlat 24 órán belül. Gipszvakolás profi csapat. Erősítőhálók, sarokvédés. Amiket vállalok: Vályogfal vakolás; Dekor glettelés, Garantáltan Repedésmentes Fal, szobafestő mester

 • Glettelés

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és precíz kommunikáció. Ajánlatkérésemre még aznap este kijött felmérni a munkát. Rögtön meg is egyeztünk. Másnap a megbeszélt időben érkezett, szakszerűen, jó áron elvégezte az aljzatkiegyenlítést.

Ferenc J.
Ferenc J. 8000 Székesfehérvár Online

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Töltsd fel az online kalkulátorunkba a részleteket és kapsz egy ingyenes árajánlatot. Magyar festők hálózata. Friss, profi megközelítés. Azonnali... Főbb szolgáltatásaink: Tisztasági festés, Festés 50% engedmennyel, Kerítés festés, ház festés, lépcső

 • Glettelés

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Pontos precíz munkavégzés. Tisztaságot hagy maga után. Emberséges udvarias viselkedés. Mindenkinek tudom ajánlani

Ernő B.
Ernő B. 8019 Székesfehérvár Online

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Mennyezetvakolás. Gipszvakolás profi csapat. Erősítőhálók, sarokvédés. Ajánlat 24 órán belül. Főbb szolgáltatásaink: Vakolás oldalfal PERLITHABARCS (2cm-es téglafelület); Dekor glettelés, Korrekt árak, házfelújítás

 • Glettelés

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Minden jó volt

Felújítási és átalakítási munkák Bp-en és Pest Megyében 2021-ben kedvezményes árakon. Hőszigetelés, szárazépítés, festés-mázolás, elektromos és gépészeti szerelés. Amiket vállalok: Tetőfestés, Festés professzionálisan, Csempe festés, beton festés, vízóra akna építés

 • Glettelés

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Megbeszélt időpontban nem jelent meg. Nem értem egyesek miért gondolják azt, hogy ez belefér, hogy mások idejével és bizalmával jatszanak. Kiveszett már a becsület az emberekből.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Csapatunkkal lakás és házfelújítást, tervezést, generálkivitelezést vállalunk korrekt áron. Házak szerkezetépítése. Generálkivitelezés. Kulcsrakész házak. Ház- és lakásfelújítás. Főbb szolgáltatásaink: Meszelés, Kérjen ingyenes árajánlatot, Csövek festés, szobafestő mester, lépcső betonozás

 • Glettelés

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Bejárati műanyag ajtó csere lett volna. A felmérés ára a beépítésnél nála levonásra kerül. A felmérés meg is volt, fizettem is becsülettel. A beépítés időpontját letisztáztuk hetekkel a beépítés előtt. Aznap telefonál, hogy nem tud jönni, mert szélvédősnél van, de javasolt egy másik időpontot, amire nem jött el.

Imre Tar
3 éve

Kedves Leendő Megrendelőm! Izsák Csaba vagyok, szobafestéssel és tapétázással kapcsolatos munkák révén várom megtisztelő megkeresését. Kérdés esetén bátran hívjon az oldalon látható számot és melléket hívva! Feladatok amiket vállalok: Ereszdeszka festés, Tisztasági Falfestés, Falfestés szivaccsal, szobafestő mester, gipszkarton álmennyezet építése

 • Glettelés

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gipszkarton szerelést végzett nálam Barta István Úr. Gyorsan és hatékonyan dolgozott, a végeredménnyel meg vagyok elégedve.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő glettelés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Glettelés: mennyi a munkadíj Székesfehérváron?

Székesfehérváron a glettelés átlagos ára 4200 - 8000 Ft/fm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós véleményeket?

Székesfehérváron a glettelés szolgáltatáshoz már 39 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szobafestőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 30 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GLETTELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk szobafestőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált szobafestőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: glettelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a szobafestő?

Egy jó szobafestő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: glettelés?

A glettelés és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy szobafestőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas