Minőségi glettelés előtti mélyalapozás Székesfehérváron. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 45 szobafestő közül! Korrekt glettelés előtti mélyalapozás árak — 400-800 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Székesfehérváron környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 szobafestő most online

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a glettelés előtti mélyalapozás Székesfehérváron?

400 - 800 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Mihály L.
Mihály L. 8019 Székesfehérvár Online

Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken. Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Nyílászárók védelme. Mennyezetvakolás. Szivacsozás, glettelés. Erősítőhálók, sarokvédés. Ajánlat 24 órán belül. Főbb szolgáltatásaink: Vakolás oldalfal PERLITHABARCS (2cm-es téglafelület); Glettelés, Gépi vakolás profi minőségben, hőszigetelés

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Egy 540*240 cm területű szobának kellett felszedni a régi padlószőnyegét, majd az általam kiválasztottat lerakni, szegélyezve. A terület megtekintésre pontosan megjelent, felmérte, árajánlatot tett korrektül. Az ígért időben elkezdte, majd befejezte a munkát megelégedésemre. A végén derült ki, hogy nem beszéltünk a számlaadásról, de ígérte, hazamenve elküldi a digitális számlát. A tapasztalatok alapján ajánlani tudom. Sajnos a hulladék a nyakamban maradt, ennek elszállításáról nekem kell gondoskodnom utólag.

skyredox
2 éve
László S.
László S. 8019 Székesfehérvár Online

Üdvözlöm! Ön a Lu-Si Építőipari Kft hirdetését olvassa. Cégünk vállal minden jellegű építőipari munkát cégek és magánszemélyek számára országosan. A legkisebb munkáktól a legnagyobbakig. Kőműves munkák, festés, hideg- meleg burkolás. Építés, bontás, felújítás, javítás, külső és belső munkálatok egyaránt. Ez lehet lakóház, garázs, kert, telek, kézi és gépi földmunkák. Mindenben az önök igényeinek megfelelően végezzük. Szerződéssel számlaképesen. 72 órán belüli felméréssel, 48 órán belül részletes árajánlattal. Facebookon is megtalál bennünket. telefonon: bizalommal, állunk rendelkezésére! Tisztelettel : Lukács Gábor Főbb szolgáltatásaink: Járólap festés, Minőségi szobafestő, Ház külső színezés, tapéta festés, járólap feltörés

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, korrekt, jó szakember, a megbeszélteket és a szerződésben aláírtakat maradéktalanul betartja. Ha szükségem lesz a jövőben szakmájába illő munkavégzésre újra Őt keresem meg.

Sándor V.
Sándor V. 8000 Székesfehérvár Online

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Töltsd fel az online kalkulátorunkba a részleteket és kapsz egy ingyenes árajánlatot. Magyar festők hálózata. Azonnali online árbecslés. Értékelt... Fő profilunk: Csempe festés, Lakások teljes körű festése, Meszelés, dryvit, aljzat betonozás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  2900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Kijött "felmérni", ránézéssel, de ajánlatot már elfelejtett adni holott megígérte.

Balázs K.
Balázs K. 8019 Székesfehérvár Online

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Töltsd fel az online kalkulátorunkba a részleteket és kapsz egy ingyenes árajánlatot. Értékelt festők. Megfizethető árak. Friss, profi megközelítés.... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Kőporos vakolat festés, Tisztasági festés Korrekt Áron, Gépi festés, papír aljzat készítés, lépcső

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Megbízhatatlan ember. A megbeszélt időpontra nem jelent meg, fel nem hívott előtte.

Tibor M.
Tibor M. 8000 Székesfehérvár Online

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Ajánlat 24 órán belül. Mennyezetvakolás. Erősítőhálók, sarokvédés. Gipszvakolás profi csapat. Amiket vállalok: Kerítés vakolás; Mennyezeti repedések eltüntetése, Garantáltan Repedésmentes Fal, poszter tapétázás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, jó kommunikáció. Korrekt ár. Segítőkész ötletek, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Fogjuk még hívni. Szívesen ajánljuk másnak is.

Szobafestés Budapesten kedvező árakkal előleg kérés nélkül, garanciával. Profi szobafestés. Ha megbízható szobafestőt keres aki nem kér öntől előre pénzt sem akkor hívjon... Feladatok amiket vállalok: Cső festés, Szobafestő Budapest, környéke, Mennyezet festés, ablak mázolás, csempe leverés

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Egész nap hitegetett hogy jon amikor hivtam hogy merre van de sosem jelent meg. Nem ertem hogy engedheti ezt meg maganak barki is. Nem ajanlom senkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő glettelés előtti mélyalapozás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Glettelés előtti mélyalapozás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a glettelés előtti mélyalapozás átlagos díja 2600 - 5000 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható értékeléseket?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Székesfehérváron?

Most 35 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GLETTELÉS ELŐTTI MÉLYALAPOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek szobafestőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált szobafestőt keresned akkor, ha erre van szükséged: glettelés előtti mélyalapozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy szobafestő segítségét?

Egy megbízható szobafestő a glettelés előtti mélyalapozás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: szobafestő?

Ha profi szobafestő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A glettelés előtti mélyalapozás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas