Teljes körű mennyezet gipszkartonozás Székesfehérváron. Az Ön igényeire szabva!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 43 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt mennyezet gipszkartonozás árak — 9800-18500 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Székesfehérváron környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 gipszkartonozó szakember most online

Istvan

Istvan

erdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mennyezet gipszkartonozás Székesfehérváron?

9800 - 18500 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

András N.
András N. 8019 Székesfehérvár Online

Nem Kell, Hogy a Lakásfelújítás Vagy az Építkezés Rémálom Legyen! A Szakértője Felkeresi Önt, és Segítséget Nyújt a Legköltséghatékonyabb Megoldásért! Díjmentes ajánlatkérés. Gyors ajánlatkérés. Regisztráció nélkül is. Teljeskörű megoldások. Amiket vállalok: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Fűtéscsövek festés; Lépcső festés. Előre rögzített ár, határidő

 • Mennyezet gipszkartonozás

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

László a munka felmérésére a megbeszélt időpontban érkezett. Mivel a lakás felújításánál több szakember munkáját össze kellett hangolni, többször halasztást kértem, és ő ezt nagyon rugalmasan fogadta. A lakás festését rövid idő alatt tisztán, szépen és jó minőségben, a megbeszélt, korrekt áron elvégezték. Pontos és megbízható szakember. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szép és megbízható eredményt szeretne kapni.

István K.
István K. 8000 Székesfehérvár Online

...Üdv.Kimagasló 35-éves épitöipari szakgyakorlattal rendelkezem,dolgoztam Németországban is mint burkoló 3-évig. Minden ami épités hivjon bizalommal,A-Zig.Generálban is. MUNKÁMRA IGÉNYES,PRECIZ,GARANCIÁT VÁLLALOK. Szolgáltatásaink: ferde háromszög gipszkartonozás; tetőtér gipszkartonozás, gipszkarton válaszfal, lakkozás

 • Mennyezet gipszkartonozás

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, megbizhato, es megfelelo munkat vegeztek. A felmerest kovetoen gyorsan fel tudtak vonulni. Az eredmeny szep lett. Kommunikacio konnyen ment. Mindenkinek ajanlom!

Péter N.
Péter N. 8019 Székesfehérvár Online

Hívjon bennünket akár ingyenes helyszíni felmérésért 1-2 napon belül. Foglaljon időpontot. Lendületes, megbízható munkavégzés kiváló szakértő csapattal, 13 év tapasztalattal. Gipszkarton. Megbízható. Gyors. Gipszkartonozás. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: fémprofilos gipszkartonozás; szigetelő előtétfal építése, válaszfal gipszkartonozás 2x2 rétegben knauf, ház festés

 • Mennyezet gipszkartonozás

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

László és kollégája nagyon gyors, megbízható és korrekt szakemberek. A munkát időben kezdték és végezték, az igényeink, kéréseink figyelembevételével.

László H.
László H. 8000 Székesfehérvár Online

Üdvözlöm! Több éves gyakorlattal,és szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkezem. Vállalok gipszkarton szerelést,illetve laminált padló rakását,burkolást. Szolgáltatásaink: ferde háromszög gipszkartonozás; gipszkarton polc váz, álmennyezet gipszkarton, mintás tapétázás

 • Mennyezet gipszkartonozás

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Mindennel teljes mértékben elégedettek vagyunk. Gyors határidővel, a megbeszéltek szerint, igényes munkát végzett. Jó szívvel ajánlom.

László T.
László T. 8019 Székesfehérvár Online

Munkájára igényes, megbízható, profi gipszkartonszerelőként bárminemű elképzelések teljeskörű megvalósítását vállaljuk! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: gipszkarton szerelés gipszkartonozás; gardrób, álmennyezet rakásagipszkartonozás menete, hőszigetelés

 • Mennyezet gipszkartonozás

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon szép alapos munkát végeztek! Gyönyörű lett a végeredmény! Ajánlom mindenkinek!Köszönöm szépen!

László K.
László K. 8019 Székesfehérvár Online

30 éve dolgozom építőiparban, külföldön is dolgoztam több évet. Ha minőségi munkát szeretne hívjon bizalommal. Főbb szolgáltatásaink: tetőtér gipszkartonozás; csempe felület előkészítése, gipszkarton legolcsóbban, ablak gittelés

 • Mennyezet gipszkartonozás

  4600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Attila pontos, precíz, megbízható, nagyon jó szakember. Mindenkinek őt ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember mennyezet gipszkartonozás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyezet gipszkartonozás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a mennyezet gipszkartonozás átlagos díja 10100 - 18900 Ft/m. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Székesfehérváron a mennyezet gipszkartonozás szolgáltatáshoz már 43 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Székesfehérváron?

Most 33 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MENNYEZET GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok gipszkartonozó szakembert?

Megéri egy Qjob-on megtalálható gipszkartonozó szakembert hívnod ha a következőre van szükséged: mennyezet gipszkartonozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi gipszkartonozó szakember?

Egy jó gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: mennyezet gipszkartonozás?

A mennyezet gipszkartonozás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy gipszkartonozó szakembert nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas