Gipszkartonozás tetőléccel Székesfehérváron tapasztalt szakemberekkel!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 42 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkartonozás tetőléccel árak — 15800-29600 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Székesfehérváron közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 gipszkartonozó szakember most online

Bela

Bela

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a gipszkartonozás tetőléccel Székesfehérváron?

15800 - 29600 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Tamás K.
Tamás K. 8019 Székesfehérvár Online

Új építések, felújítások, javítások, tűzgátló engedéllyel, vizsgával, mérési jegyzőkönyvvel, garanciával, referenciákkal. csatornázás fűtésszerelés. lakásfelújítás generálban. ingyenes árajánlat. szobafestés gipszkarton. Szolgáltatásaink: Parkettázás; Gipszkarton vakolás; Parketta festés. Házfelújítás szakemberekkel

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható és korrekt szakember. Szépen, gyorsan és tisztán dolgoztak. A választásnál is maximálisan segítőkész volt. Kedves és szimpatikus. Csak ajánlani tudom. Jó választás volt, szép lett a végeredmény.

László V.
László V. 8019 Székesfehérvár Online

Több éves munka tapasztalat gyors precíz munkavégzés Főbb szolgáltatásaink: gipszkartonozás munka; gipszkartonozás alálécezés, szoba leválasztás gipszkartonnal, csík makulatúra

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Első alkalommal egy komolynak mondható javítási munkával bíztam meg Lászlót és csapatát. Mivel a munkájukkal maximálisan elégedett voltam, nyugodt szívvel bíztam rá szüleim, majd később saját otthonunk teljeskörű festését és tapétázását egyaránt. Hasznos tanácsokkal látott el, ezáltal jelentős megtakarítást is köszönhetünk neki és kollégáinak.

József V.
József V. 8000 Székesfehérvár Online

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Amiket vállalok: Parkettázás; Vakolás; Mennyezet festés. Új Fürdő, profi munka 4-5 nap

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Egy kisebb munkara kertem fel oket, amit kifogastalanul, szep minosegben, elvegeztek, pontosan erkeztek es rendet hagytak maguk utan. Mindenkinek csak ajanlani tudom.

István K.
István K. 8019 Székesfehérvár Online

Új építések, felújítások, javítások, tűzgátló engedéllyel, vizsgával, mérési jegyzőkönyvvel, garanciával, referenciákkal. csatornázás fűtésszerelés. lakásfelújítás generálban. ingyenes árajánlat. szobafestés gipszkarton. Főbb szolgáltatásaink: fürdőkád gipszkartonozás; csempe felület előkészítése, ragasztott gipszkarton, tapéta festés

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Maximálisan elégedett vagyok, nagyon szépen köszönöm a tiszta és pontos munkát. Mindenkinek ajánlom!

László C.
László C. 8019 Székesfehérvár Online

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona minden helységét felújíthatja most egy kivitelezővel. Kérjen ajánlatot még ma! Állami támogatásra is. Garanciális munka. Megbízható... Feladatok amiket vállalok: Tapétázás; Mennyezet gipszkartonozás; Járólap festés. Részletek weboldalunkon

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Generálkivitelezőként kifejezetten jó szakembernek tartom Lászlót. Megbízható és mindig 100%-ban teljesít. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tibor F.
Tibor F. 8019 Székesfehérvár Online

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Teljes generálkivitelezés. Minőségi munka. Kedvező ár. Főbb szolgáltatásaink: Parketta lakkozás; Belső vakolás; Lambéria festés. Komplex ház és lakásfelújítás

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, barátságos, rugalmas és gyors szakember. Nagyon elégedett vagyok vele, a jövőben is őt hívom. A munkaterületet összetakarítja a nap végén, többször egyeztet, hogy megfelel-e a festés, a bútorokat, szerelvényeket letakarja, nem kell utána órákig kapargatni a szétkenődött festéket, mert nincs. Nálam az erkélyt, wc-t, előszobát és konyhát festette. Nem volt egyszerű, a panelfalat 3 rétegben glettelni, csiszolni kellett festés előtt, de a végeredmény nagyon szép lett. Szívesen ajánlom Attila munkáját másnak is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkartonozás tetőléccel közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkartonozás tetőléccel: mennyi a munkadíj Székesfehérváron?

Székesfehérváron a gipszkartonozás tetőléccel átlagára 13800 - 25800 Ft/m. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - hogyan válasszunk Székesfehérváron?

Székesfehérváron a gipszkartonozás tetőléccel szolgáltatáshoz már 43 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Székesfehérváron?

Jelenleg 33 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTONOZÁS TETŐLÉCCEL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok gipszkartonozó szakembert?

Megéri egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert hívnod ha a következőre van szükséged: gipszkartonozás tetőléccel.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy profi gipszkartonozó szakember a gipszkartonozás tetőléccel mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: gipszkartonozó szakember?

Ha egy megbízható gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A gipszkartonozás tetőléccel és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas