Wc gipszkartonozása Székesfehérváron gyorsan és hatékonyan!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 51 gipszkartonozó szakember közül, 11000-20600 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Székesfehérváron bérelj fel a legjobb szakembereket a wc gipszkartonozása! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 gipszkartonozó szakember most online

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszallas.

Mihaly

Mihaly

erdekel.

Mennyibe kerül a wc gipszkartonozása Székesfehérváron?

11000 - 20600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Gyula S.
Gyula S. 8000 Székesfehérvár Online

Hívjon bizalommal, ha burkoltatni szeretne. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: gipszkartonozás festés; gipszkartonozás ajka, gipszkarton ragasztása, poszter tapétázás

 • Wc gipszkartonozása

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Időben érkezett, korrekt árát kaptunk, szépen dolgozik. Nem először festettunk vele és nem is utoljára. Csak ajánlani tudom.

Zoltán S.
Zoltán S. 8019 Székesfehérvár Online

Hívjon bennünket akár ingyenes helyszíni felmérésért 1-2 napon belül. Foglaljon időpontot. Lendületes, megbízható munkavégzés kiváló szakértő csapattal, 13 év tapasztalattal. Gipszkarton. Gipszkartonozás. Megbízható. Gyors. Szolgáltatásaink: gipszkartonozás ragasztással; világítás, álmennyezet lámpa, LED lámpa, gipszkarton álmennyezet hőhíd javítás penészmegoldás, konyha festés

 • Wc gipszkartonozása

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A telefonos megkeresést követően, pontosan a megbeszélt időpontra érkezett a felmérésre. A munka során, minden az előre megbeszéltek szerint alakult. Pontos, tiszta és szép munkát végzett, amely a részletekre is kiterjedt. Az – előre nem látható – munka közben felmerülő apróbb problémákat szó nélkül, extra költség nélkül javította. Külön köszönet a figyelmességért és a nyitott kommunikációért, (mindig rákérdezett, ha valami felmerült) és az extra apró figyelmességekért is.

Péter G.
Péter G. 8019 Székesfehérvár Online

38 év szakmai tapasztalattal vállalunk építést, bontást betonozást, vakolást magán és. közületi megrendelőink számára referenciákkal garanciával.Ács tetőfedő bádogos munkával is. ingyenes árajánlat. szobafestés gipszkarton. csatornázás fűtésszerelés. Feladatok amiket vállalok: álmennyezet gipszkartonozás; oldalfal, gipszkarton fal építése, helyreállítás

 • Wc gipszkartonozása

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A helyszíni megbeszéléstől kezdve a munka befejezéséig minden a megbeszéltek szerint zajlott. Mindig időben érkeztek, az előre jelzett intervallumot tartották. Munkájukat alaposság és pontosság jellemezte, korrekt áron, szépen és tisztán dolgoztak. Jó szívvel ajánlom bárkinek.

Attila V.
Attila V. 8000 Székesfehérvár Online

Szakképzett, tapasztalt mesterembereink irányítása alatt teljeskörű felújítást vállalunk. Gipszkartonozás. Felújítás. Generálkivitelezés. Kertrendezés. Víz- Fűtésszerelés. Bontás. Csatornázás. Ingyenes ajánlatkérés. Parkettázás. Szolgáltatásaink: gipszkartonozás falra; gipszkartonozás alálécezés, vakolat javítás gipszkartonnal, pince festés

 • Wc gipszkartonozása

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, megbízható szakember. 1 héten belül elkezdték a munkát, a megígért időpontban érkeztek. Pár napon belül tökéletes munkát végeztek a megbeszélt áron. Korrekt szakik, csak ajánlani tudom őket!

Attila G.
Attila G. 8019 Székesfehérvár Online

Cégünk főbb tevékenységi körei épületgépészeti komplett kivitelezések(víz és csatorna szerelés, fűtésszerelés, légtechnika szerelés hővisszanyerő szellőző rendszerek kiépítése) klíma és hőszivattyú telepítése szükség szerint tervezése is, hűtő fűtő menyezetek készítése, kondenzációs kémény bélelés, gipszkarton szerkezetek elkészítése, gázvezeték gázterv készítése, napelem rendszerek tervezése és komplett kivitelezése . Fő profilunk: panel gipszkartonozás; alakosra vágott gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton rendszer, poszter tapétázás

 • Wc gipszkartonozása

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedettek vagyunk Lászlóék munkájával. Pontosan érkeztek, gyorsan, szépen, tisztán dolgoztak, korrekt áron, minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönjük!

Balázs P.
Balázs P. 8000 Székesfehérvár Online

Gipszkarton válaszfalak, előtétfalak, álmennyezetek, hidegburkolás kivitelezése megbízható szakembertől. A munkát én mérem fel, én vállalom el és sajátkezűleg én csinálom meg, vállalás után nem fog minden alkalommal más és más "alkalmazottba" botlani, velem és testvéremmel fog találkozni. Mutass Többet Fő profilunk: gipszkartonozás falra; gipszkarton szerelés fa szerkezetre, válaszfal gipszkartonozás 2x1 réteg knauf fw, gipszkarton falak építése

 • Wc gipszkartonozása

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Attila szimpatikus, megbízható fiatalember. Korrekt árajánlat, korrekt, szép, igényes munka! Mindenkinek ajánlom! Profi!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember wc gipszkartonozása közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Wc gipszkartonozása: mennyi a munkadíj Székesfehérváron?

Székesfehérváron a wc gipszkartonozása átlagos díja 7800 - 14700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi értékeléseket?

Székesfehérváron a wc gipszkartonozása szolgáltatáshoz már 46 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok gipszkartonozó szakembert Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 35 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést WC GIPSZKARTONOZÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő feladattal bízható meg bátran: wc gipszkartonozása vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember a wc gipszkartonozása mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: wc gipszkartonozása?

A wc gipszkartonozása és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy gipszkartonozó szakembert nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas