Ajtó eltüntetése gipszkartonnal Székesfehérváron. Forduljon hozzánk bizalommal!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 54 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt ajtó eltüntetése gipszkartonnal árak — 4500-8400 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Székesfehérváron közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 gipszkartonozó szakember most online

Bela

Bela

Ma is elvallalom.

Karoly

Karoly

A környeken vagyok.

arpad

arpad

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az ajtó eltüntetése gipszkartonnal Székesfehérváron?

4500 - 8400 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Attila H.
Attila H. 8019 Székesfehérvár Online

Több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk a gipszkartonozás bontását építését. átalakítását.Hajlított gipszkartonozás több lépcsős díszes kivitelben LED világítással. Fő profilunk: feszített gipszkartonozás; gipszkartonozás alapok, gipszkarton médiafal, fürdőszoba festés

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Megígért időpontban érkeztek, tökéletes munkát végeztek, megbeszéltnél korábban be is fejezték. Korrekt szakik, csak ajánlani tudom őket!

Daniel H.
3 éve
Zoltán F.
Zoltán F. 8000 Székesfehérvár Online

Teljeskörű lakásfelújítás ingyenes felméréssel és tanácsadással. Hívjon minket. Minden szükséges szakmára van képzett szakemberünk, mindenre garanciát vállalunk. Azonnali munkakezdés. Rövid határidő. Garancia minden munkára. Feladatok amiket vállalok: Panellakás átalakítás; Gipszkarton mennyezet szerelés; Erkély műkő felújítás. Minőségi munka, korrekt árak

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon szép munkát végzett, meg vagyok elégedve. Pontos, megbízható, kedves. Az ár is korrekt volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

István T.
István T. 8000 Székesfehérvár Online

Megbízható szakemberekkel dolgozom. 21éve vagyok a szakmába, több helyen dolgoztunk pl.....MATÁV,Budapest bank,Infó park,családi házak,Tatabánya üzletkoszpont és még sorolhatnám. Ha megbízható szakembere van szüksége ne habozzon hívjon! Mutass Többet Szolgáltatásaink: ferde plafonra gipszkartonozás; gipszkartonozás fa födémre; szoba leválasztás gipszkartonnal. knaufastés

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Abszolút megvagyok elégedve, kifogástalan minőségben végezte a munkáját csak ajánlani tudom! Megbízható szakember!

Béla A.
Béla A. 8019 Székesfehérvár Online

25 éves tapasztalat. Gyors. Tiszta. Szép munka. Garanciával. Szolgáltatásaink: fürdőszoba mennyezet gipszkartonozás; gipszkarton mennyezet szerelés, gipszkarton sarok kialakítás, lakásfelújítás

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

A felmérés estéjén megkaptam az árajánlatot e-mailben. A megbeszéltek szerint elkezdte a munkát és időben be is fejezte. Rendet hagyott maga után.

László T.
László T. 8000 Székesfehérvár Online

Ajto,ablak cserét gipszkarton felületek ,válaszfalak ,állmennyezetek készítését vállalom. Főbb szolgáltatásaink: gipszkartonozás ragasztással; rusztikus gipszkarton mennyezet minta; gipszkarton ablak körül. javítás

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Már a felmérésnél nagyon szimpatikus volt Attila - nem elnagyolva mért fel, hanem pontosan, korrektül mérve. Az árajánlat korrekt volt és minden, amit megbeszéltünk előre, annak megfelelően is történt. Nem voltak rejtett költségek és meglepetések. Mindig pontosan - még nálamnál is pontosabban - megjelent a megbeszélt időpontokban. Teljesen normális és korrekt volt a hozzáállása mindenhez, ha kérdésem volt készségesen válaszolt, vagy tanácsot adott. A kész munkával nagyon meg vagyok elégedve, ár-érték arányban szerintem a legjobb és tisztaságot hagyott maga után. Biztos, hogy ajánlom a barátaimnak, ha festésről van szó!

Pop Tekla
2 éve

Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Gipszkartonozás: szakértő csapat, gyors és precíz munka garanciálisan. Kérj... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: gipszkartonozás profillal; fixen rögzített gipszkarton mennyezet minta, ablakcsere utáni javítás gipszkarton, makulatúra

 • Ajtó eltüntetése gipszkartonnal

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Attila nemcsak kiváló szaki, hanem egy hihetetlenül kedves, alázatos szimpatikus ember is. Az ajánlatkérés után másfél órával, már hívott (vasárnap)hétfőn a megbeszélt időben perce pontosan megérkezett. Felmérte a terepet, 2 órán belül küldte is ajánlatot, amit rögtön el is fogadtam. Egy biztos, hogy nálunk csak ő fest és tapétáz ezentúl.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember ajtó eltüntetése gipszkartonnal közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó eltüntetése gipszkartonnal: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron az ajtó eltüntetése gipszkartonnal átlagos díja 5200 - 9800 Ft/m. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - hogyan válasszunk Székesfehérváron?

Székesfehérváron az ajtó eltüntetése gipszkartonnal szolgáltatáshoz már 47 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Székesfehérváron?

Jelenleg 36 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ ELTÜNTETÉSE GIPSZKARTONNAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember ezzel a feladattal bízható meg: ajtó eltüntetése gipszkartonnal vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy profi gipszkartonozó szakember az ajtó eltüntetése gipszkartonnal mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha gipszkartonozó szakembert hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas