Kád felújítása Székesfehérvár területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Adj új életet fürdőkádjaidnak! Válaszd szolgáltatásunkat, melyhez kiváló szakembereink állnak rendelkezésedre Székesfehérváron. Búcsúzz el az elszíneződésektől, kopásoktól és repedésektől, és élvezd újra a fürdőzés élményét! Az árak 50 000 és 150 000 forint között változnak, attól függően, milyen állapotban van a kád. Ne habozz, hívj minket még ma, és kérj ingyenes árajánlatot!

9 szakember fürdőkád javító most online

György

György

A környeken vagyok.

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

János

János

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Székesfehérváron?

9800 - 18500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Székesfehérváron!

Sándor B.
Sándor B. 8000 Székesfehérvár Online

Top termékek ár-összehasonlítása. Minőségi termékek a legjobb árakon. Spórolj velünk! Egykaros csaptelep kedvező áron. Nálunk okosan spórolhatsz!

  • Kád felújítása

    3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Bár nem mindent kaptam meg, amit akartam, segítőkészek és profik.

Izidor
2 éve
Dániel R.
Dániel R. 8019 Székesfehérvár Online

Nem kell félnie a költségektől! Minden árat, költséget előre egyeztetek önnel. Akár egy órán belüli kiszállás! Telefonügyelet éjjel-nappal! Hétvégén és ünnepeken is. Válassza a szaktudást!

  • Kád felújítása

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Oke...

György
2 éve
Máté D.
Máté D. 8019 Székesfehérvár Online

Extra minőséget extra garanciával! Kádprofesszor - vele biztosra mehet

  • Kád felújítása

    6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlom

Alajos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, kád felújítása közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen fürdőszobai bútorokat és tárolókat ajánlanak a kádhoz?

Ajánlom a Villeroy & Boch Avento kollekció fürdőszobai bútorait és tárolóit, amelyek stílusosak és praktikusak. Az Avento mosdó alatti szekrény ára 150 000 forint, a tükör szekrény ára pedig 200 000 forint körül van. Továbbá, javaslom a Lefroy Brooks Classic kád melletti tároló polcot, amely elegáns és funkcionális. Ára körülbelül 80 000 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan cserélhetem ki a kádat anélkül, hogy kárt okoznék a környező csempékben?

A kád cseréjéhez javasoljuk a szakember segítségét, aki megfelelően eltávolítja a régi kádat, majd pontosan illeszti be az újat. A kád ára általában 50 000-150 000 forint között mozog, a szakember munkadíja pedig általában óradíjas, és átlagosan 10 000-20 000 forint lehet. Ne próbálja meg maga cserélni a kádat, mert ez kárt okozhat a környező csempékben és a vízvezeték rendszerben.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan távolíthatom el a szappanlerakódást a kád felületéről?

A szappanlerakódás hatékony eltávolításához javasoljuk a Cif Power & Shine fürdőszobai tisztító használatát, melynek ára 999 forint. A termék hatékonyan eltávolítja a szappan és vízkő lerakódásokat, miközben védi a felületet és friss illatot hagy maga után. Használat előtt alaposan öblítse le a kádat, majd permetezze rá a tisztítót és hagyja hatni 5-10 percig. Végül öblítse le bő vízzel és törölje szárazra a felületet.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan javíthatom a kád környékén lévő csaptelep szivárgását?

A csaptelep szivárgásának javításához először is le kell zárni a víz ellátását a kádnál. Ezután szétszereljük a csaptelepet és cseréljük ki a tömítéseket. Ha a csaptelep korosodása miatt sérült a belső szerkezete, akkor azt is cserélni kell. A szükséges alkatrészeket a helyi barkácsboltban vagy szaniter boltban lehet beszerezni, árak pedig általában 1000-5000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú csaptelepről van szó. Fontos, hogy a csaptelep szerelését szakember végezze el, ha nincs megfelelő tapasztalatunk a témában.

Olvas