Lepattant zománc javítása Székesfehérvár területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Székesfehérvár új szolgáltatása: Lepattant zománc javítása! Ne hagyja, hogy az idő múlásával a mosdója, fürdőkádja vagy bármely más zománcfelülete elveszítse fényét és szépségét. Szakembereink gyorsan és hatékonyan javítják a lepattant, megkarcolódott, vagy sérült felületeket, hogy újra tündöklővé váljanak! Élvezze az árak rugalmasságát, amelyek a javítandó felület nagyságától és sérülésének mértékétől függenek. Ne habozzon, kérjen időpontot még ma és élvezze az újra tiszta és csillogó felületek látványát!

9 szakember, aki végzi a zománc javítását most online

Károly

Károly

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Székesfehérváron?

11500 - 21600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zománc javítását Székesfehérváron!

Bertalan T.
Bertalan T. 8019 Székesfehérvár Online

Fiatalos naprakész vízszerelő csapat. Kedvező árak és rövid határidők. SB épületgépészet. Több év tapasztalattal, naprakész tudással, és garanciális vízszereléssel kedvező áron. Vízszerelés. Fűtésszerelés. Kazáncsere/javítás. Csaptelepek cseréje.

  • Lepattant zománc javítása

    5900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon rendes,segítőkész csapat,hozzáértők,rugalmasak.Szeretek hozzájuk járni.

Imre T.
Imre T. 8019 Székesfehérvár Online

Profi víz- és fűtésszerelő, duguláselhárító csapatunk a hét minden napján várja hívását! Díjmentes kiszállás és állapotfelmérés! Precíz munkavégzés. Megfizethető ár. Garancia.

  • Lepattant zománc javítása

    4300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Az árak korrektek , bő a választék , de a személyzet vegyes... Egy része normál vagy vidám a többiek pedig életunt,nyers,a munkáját nem szerető vagy épen utálja is és ezért a vevőt is... A telefont 10-ből egyszer veszik fel kb...

Jakab
3 éve

31 féle antibakteriális felületű akril kád 10 év garanciával, raktárról, azonnal elvihető. Vásároljon most, kiemelkedően jó áron, 10 év garanciával, állandó raktárkészletről! Kedvező árak. 25 éve az élvonalban. Gyors szállítás. Műszaki...

  • Lepattant zománc javítása

    5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ajánlom mindenkinek.

Gábor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most zománc javító szakembert percek alatt! Kérj ajánlatot INGYEN és kötelezettségmentesen az ellenőrzött, helyi szakembereinktől! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zománc javítását, lepattant zománc javítása közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan tudok otthon lepattant zománcot javítani a fürdőkádban?

A fürdőkád zománcozásának javítása otthoni körülmények között lehetséges, azonban fontos megérteni, hogy ez csak átmeneti megoldás lehet. A zománcot javító készletek ára általában 2000-5000 forint között mozog, és a használatukhoz szükséges eszközök megtalálhatóak a szettben. A javítás előtt alaposan tisztítani kell a kádat, majd követni a készlet utasításait. Azonban ha a zománc már nagyon sérült, javasolt szakember bevonása a javításra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel lehet megakadályozni a zománc lepattanását a fürdőszobai berendezéseken?

A zománc lepattanásának megelőzésére javasoljuk a fürdőszobai berendezések rendszeres tisztítását és karbantartását. Ajánlott használni a Cif Power & Shine fürdőszoba tisztítószert, mely hatékonyan eltávolítja a vízkövet és a szennyeződéseket, miközben megóvja a zománcot. A termék ára körülbelül 1000 forint. Emellett javasoljuk a fürdőszobai berendezések óvatos használatát és kerüljük a durva, karcoló anyagok használatát.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet helyreállítani a lepattant zománcot a konyhai felületeken?

A lepattant zománc helyreállításához javasolt a Porcelanosa Grupo által kínált "Epoxy System" felhasználása. Ez a kétkomponensű epoxigyanta rendszer tartós és ellenálló felületet biztosít, és könnyen alkalmazható a konyhai felületeken. Az árak változóak lehetnek az alkalmazott területtől függően, de általában 10-15 ezer forint/m2 körül alakulnak. Azonban, ha a zománc sérülése nagyon kicsi, akkor a helyreállítást otthon is el lehet végezni speciális zománcjavító készletek segítségével, amelyek ára általában 5-10 ezer forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet otthon javítani a lepattant zománcot a mosdóban?

A lepattant zománc javításához javasoljuk a Cif Cream Cleaner használatát, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a karcokat, és helyreállítja a mosdó zománcját. Ára körülbelül 1000 forint. Használat előtt olvassa el a címkét és kövesse az utasításokat.

Olvas