Elegáns kőkerítés a biztonságért: Kerítés építése kőből Veszprémben

Stílus és tartósság: Kőből épült kerítés, hogy otthonod egyedi legyen!

Hogyan találj megbízható kőműves?

Egyedülálló lehetőség! Találja meg a legmegbízhatóbb szakembereket Székesfehérváron! Nehéz megtalálni a megbízható és tapasztalt szakembereket? Ne aggódjon tovább! Szolgáltatásunk segít Önnek megtalálni a legjobb szakembereket Székesfehérváron. Miért válasszon minket? 1. Kiváló minőség: Szakembereink kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és garantáljuk, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújtanak. 2. Megbízhatóság: Minden szakemberünk alaposan ellenőrzött és referenciákkal rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy megbízható szolgáltatást kap. 3. Rugalmasság: Szolgáltatásunk széles körű szakértelmet kínál különböző területeken, így minden igényt kielégíthetünk. 4. Versenyképes árak: Az áraink versenyképesek és a szolgáltatás minőségéhez igazodnak. Áraink a szolgáltatás típusától és a munka időtartamától függően változhatnak. Ne habozzon! Hívjon minket még ma a legjobb ajánlatért és találja meg a legmegfelelőbb szakembert Székesfehérváron.

6 kőműves most online

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszállás.

Miklós

Miklós

Érdekel.

Mennyibe kerül a kerítés építés kőből?

123800 - 232100 Ft/négyzetméter

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesek Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Sándor Ö.
Sándor Ö. 8019 Székesfehérvár Online

Garázskapu nyitó szerelés, garázskapu nyitók telepítése és karbantartása Budapesten. Kapunyitó szerelés, elektromos kapunyitó telepítés Budapesten és vonzáskörzetében.

 • Kerítés építés kőből

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható szakember

Gábor H.
Gábor H. 8019 Székesfehérvár Online

Elektromos kapuk javítás, telepítése az egész országban, garanciával....

 • Kerítés építés kőből

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Széles aruvalasztek, segítőkész kiszolgálás

János B.
János B. 8019 Székesfehérvár Online

Alumínium kerítéselemek, méretre vágva, festve, telepítve az ország egész területén. Gondozásmentes, időtálló, rozsdamentes, rengeteg színben és ingyenes felméréssel. Rengeteg színben. Nagyon erős és könnyű. Rozsdamentes. Színtartó, uv álló.

 • Kerítés építés kőből

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Szuper mindig itt vásárolok!

László L.
László L. 8019 Székesfehérvár Online

Szárnyas- toló- garázskapuk motorizálása, javítása és telepítése. 15 éves tapasztalat! Elektromos kapu, garázskapu telepítése és javítása. Távvezérlő és beléptető.

 • Kerítés építés kőből

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Szinte csak pozitív tapasztalatom van. Az egyetlen nehézség a megtalálásukban van, mert kerületben a sok felújítás miatt rengeteg a lezárás. Persze ha jobban figyelek az útmutatásra, akkor a Mester utca felől megyek és semmi gond. Ezután már felgyorsultak az események. A minták megtekintése után kiválasztottam a sötétbarna színt. A bemutatóteremben lévő kollégájuk segített kiszámolni a szükséges mennyiséget. Az elosztásokat lerajzolta, udvariasan még egy kávéval is megkínált. Kifizettem a wpc-t és hagytam magam meggyőzni a kivitelezést is rájuk bíztam. Másnap reggel a megbeszélt időben kiszállították. Türelmetlenül vártam a szerdát, hogy jöjjenek a kivitelezőik. Időben érkeztek és 2 nap alatt lerakták a rendszert. Nem bántam meg, hogy nem saját kezűleg csináltam. Azért ez komoly precíz munkát és tapasztalatot követel. Mindennel elégedett vagyok. Bátran ajánlom őket mindenkinek.

Zoltán P.
Zoltán P. 8019 Székesfehérvár Online

Kerítések komplett kivitelezése az egész országban. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem. A legolcsóbb kerítések. 17 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Kerítés gyártás, Kerítés építés.

 • Kerítés építés kőből

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Tisztességes, profi ügyintézés, jó minőségű munka. Kisebb kapujavítás volt a megrendelés. Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kőműves szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves kerítés építés kőből közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés építés kőből: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a kerítés építés kőből átlagos díja 6300 - 11900 Ft/m. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Székesfehérváron a kerítés építés kőből szolgáltatáshoz már 46 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Székesfehérváron?

Most 35 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS ÉPÍTÉS KŐBŐL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kőműves?

Egy kőműves a következő feladattal kereshető meg: kerítés építés kőből vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kőműves?

Egy megbízható kőműves pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor kőművest hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas