Alkosson maradandót: Kő kerítés építés Székesfehérváron: Tegye otthonát időtállóvá és magával ragadóvá a kő kerítésépítéssel!

Védd meg otthonodat stílusban Kő kerítéssel!

Hogyan találj megbízható kőkerítésepítő?

Egyedülálló lehetőség! Találja meg a legmegbízhatóbb szakembereket Székesfehérváron! Nehéz megtalálni a megbízható és tapasztalt szakembereket? Ne aggódjon tovább! Szolgáltatásunk segít Önnek megtalálni a legjobb szakembereket Székesfehérváron. Miért válasszon minket? 1. Kiváló minőség: Szakembereink kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és garantáljuk, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújtanak. 2. Megbízhatóság: Minden szakemberünk alaposan ellenőrzött és referenciákkal rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy megbízható szolgáltatást kap. 3. Rugalmasság: Szolgáltatásunk széles körű szakértelmet kínál különböző területeken, így minden igényt kielégíthetünk. 4. Versenyképes árak: Az áraink versenyképesek és a szolgáltatás minőségéhez igazodnak. Áraink a szolgáltatás típusától és a munka időtartamától függően változhatnak. Ne habozzon! Hívjon minket még ma a legjobb ajánlatért és találja meg a legmegfelelőbb szakembert Székesfehérváron.

6 kőkerítésepítő most online

Janos

Janos

Ingyenes kiszállás.

Istvan

Istvan

Érdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kő kerítés építés?

141100 - 264600 Ft/négyzetméter

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőkerítésepítők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőkerítésepítőt!

Sándor Ö.
Sándor Ö. 8019 Székesfehérvár Online

Garázskapu nyitó szerelés, garázskapu nyitók telepítése és karbantartása Budapesten. Kapunyitó szerelés, elektromos kapunyitó telepítés Budapesten és vonzáskörzetében.

 • Kő kerítés építés

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható szakember

Gábor H.
Gábor H. 8019 Székesfehérvár Online

Elektromos kapuk javítás, telepítése az egész országban, garanciával....

 • Kő kerítés építés

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Széles aruvalasztek, segítőkész kiszolgálás

János B.
János B. 8019 Székesfehérvár Online

Alumínium kerítéselemek, méretre vágva, festve, telepítve az ország egész területén. Gondozásmentes, időtálló, rozsdamentes, rengeteg színben és ingyenes felméréssel. Rengeteg színben. Nagyon erős és könnyű. Rozsdamentes. Színtartó, uv álló.

 • Kő kerítés építés

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Szuper mindig itt vásárolok!

László L.
László L. 8019 Székesfehérvár Online

Szárnyas- toló- garázskapuk motorizálása, javítása és telepítése. 15 éves tapasztalat! Elektromos kapu, garázskapu telepítése és javítása. Távvezérlő és beléptető.

 • Kő kerítés építés

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Szinte csak pozitív tapasztalatom van. Az egyetlen nehézség a megtalálásukban van, mert kerületben a sok felújítás miatt rengeteg a lezárás. Persze ha jobban figyelek az útmutatásra, akkor a Mester utca felől megyek és semmi gond. Ezután már felgyorsultak az események. A minták megtekintése után kiválasztottam a sötétbarna színt. A bemutatóteremben lévő kollégájuk segített kiszámolni a szükséges mennyiséget. Az elosztásokat lerajzolta, udvariasan még egy kávéval is megkínált. Kifizettem a wpc-t és hagytam magam meggyőzni a kivitelezést is rájuk bíztam. Másnap reggel a megbeszélt időben kiszállították. Türelmetlenül vártam a szerdát, hogy jöjjenek a kivitelezőik. Időben érkeztek és 2 nap alatt lerakták a rendszert. Nem bántam meg, hogy nem saját kezűleg csináltam. Azért ez komoly precíz munkát és tapasztalatot követel. Mindennel elégedett vagyok. Bátran ajánlom őket mindenkinek.

Zoltán P.
Zoltán P. 8019 Székesfehérvár Online

Kerítések komplett kivitelezése az egész országban. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem. A legolcsóbb kerítések. 17 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Kerítés gyártás, Kerítés építés.

 • Kő kerítés építés

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Tisztességes, profi ügyintézés, jó minőségű munka. Kisebb kapujavítás volt a megrendelés. Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kőkerítésepítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőkerítésepítő kő kerítés építés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kő kerítés építés: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a kő kerítés építés átlagos díja 15200 - 28500 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - hogyan válasszunk Székesfehérváron?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kőművest Székesfehérváron?

Jelenleg 37 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KŐ KERÍTÉS ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk kőművest?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható kőművest megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: kő kerítés építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi kőműves segítségét?

Egy jó kőműves a kő kerítés építés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: kő kerítés építés?

A kő kerítés építés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy kőművest nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas