Minőségi korcolt lemez tetőfedés Székesfehérváron. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 42 tetőfedő közül! Korrekt korcolt lemez tetőfedés árak — 3500-6600 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Székesfehérváron közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 tetőfedő most online

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a korcolt lemez tetőfedés Székesfehérváron?

3500 - 6600 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Géza M.
Géza M. 8000 Székesfehérvár Online

Megbízható német minőség - Közel 100 éves tradíció - Ismerje meg hőszigetelő anyagainkat! BACHL hőszigetelő anyagok | Az épület minden részére - Ismerje...

 • Korcolt lemez tetőfedés

  8200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

jó minőségű árukat kínál

László N.
László N. 8019 Székesfehérvár Online

Minőségi tetőfedések cseréppel, cseréplemezzel, trapézlemezzel vagy korcolt...

 • Korcolt lemez tetőfedés

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon segítőkészek, udvariasak, gyors kiszállítás, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Adalbert D.
Adalbert D. 8019 Székesfehérvár Online

Régi tetőfedések, palatetők tetőfelújítása cserepeslemez tetőfedéssel. Válasszon profi, tapasztalt csapatot, akik minden tetőfedést és bádogos munkák megoldanak!

 • Korcolt lemez tetőfedés

  8300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom Őket! Nagyon segítőkészek voltak mindenben.

Dusán G.
Dusán G. 8019 Székesfehérvár Online

Minőségi tetőfedés, tetőfelújítás kedvező áron, garanciával az ország teljes területén. Profi tetőfedés, tetőfelújítás, ács és bádogos munkák kivitelezése rövid határidővel.

 • Korcolt lemez tetőfedés

  6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Jó az árukészlete.

Jenő Á.
Jenő Á. 8000 Székesfehérvár Online

Nincs szükség páraszellőzőre. A gumilemezt egyrétegben kell a tető felületére ragasztani. Az EPDM gumilemezt ragaszthatja: fa-bitumen-beton-falazat-alumínium-cink-ólom felületre. Kivitelezőknek képzés. Több mint 50 évig tart. Országos kiszállítás. Páraáteresztő.

 • Korcolt lemez tetőfedés

  8700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Tetőlemezt szetettünk volna venni. 2 eladóból az egyik aki ezzel foglalkozik az targoncázott. Úgy hogy még 2 munkatársuk volt az udvaron akik nézték. Ezek szerint csak 1 ember tud a cégnél targoncázni??? 4 vevő várta ezt a műveletet a szakadó esőben. Majd megkérdeztük 20 perc után mikor lesz valaki aki foglalkozik velünk? Azt mondták hétfőn. Csütörtök volt.... Illetve ha nem rendeli meg a vevő a minimum négyzetmétert felárat kell fizetni. Korrekt. Átmentünk a tetőcentrumhoz még aznap lett tetőnk!!!!! Köszönjük betolemez soha többet.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő korcolt lemez tetőfedés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Korcolt lemez tetőfedés: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron a korcolt lemez tetőfedés átlagos díja 3800 - 7100 Ft/m2. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Székesfehérváron a korcolt lemez tetőfedés szolgáltatáshoz már 47 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Székesfehérváron?

Most 36 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KORCOLT LEMEZ TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal kereshető meg: korcolt lemez tetőfedés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: korcolt lemez tetőfedés?

A korcolt lemez tetőfedés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas