Tető építés Székesfehérváron a te elképzeléseid szerint!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 44 tetőfedő közül! Korrekt tető építés árak: 1300-2400 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Székesfehérváron közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 tetőfedő most online

Kalman

Kalman

Érdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a tető építés Székesfehérváron?

1300 - 2400 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Elek B.
Elek B. 8019 Székesfehérvár Online

Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal. Évtizedes tapasztalat. Azonnali munkakezdés. Minőségi garancia. Gyors és megbízható.

 • Tető építés

  6300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Legjobb árak, legjobb kiszolgálás, kitűnő minőség!!

Sándor V.
Sándor V. 8019 Székesfehérvár Online

Ereszcsatorna Javítás + Tisztítás Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Hívjon most! Prémium alapanyagok felhasználásával olcsó kivitelezések és javítások. Hívjon!

 • Tető építés

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Oameni de treabă.

László B.
László B. 8000 Székesfehérvár Online

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Bádogos munkák. Tetőjavítás. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Tető építés

  9400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Köszönjük a profi munkát!

Tamás M.
Tamás M. 8019 Székesfehérvár Online

Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Szakmai tagság és biztosítás. Szakkivitelező országos cég. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Lakástakarék használható. Fix csomag árak. 3MForint Állami támogatás. Programok.

 • Tető építés

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt vevő barát ki szolgalas és csapat

Tibor H.
Tibor H. 8000 Székesfehérvár Online

Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, palatető felújítást és bádogos munkát. Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése, garanciával, profi szakemberekkel. Díjmentes állapotfelmérés. Garancia. 30 év tapasztalat. Ingyenes árajánlat.

 • Tető építés

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rendben ment minden

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tető építés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tető építés: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a tető építés átlagára 1400 - 2700 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Székesfehérváron a tető építés szolgáltatáshoz már 48 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Székesfehérváron?

Most 37 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal kereshető meg: tető építés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha egy megbízható tetőfedő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A tető építés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas