Zsindely tető építés Székesfehérvár területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 46 tetőfedő közül! Korrekt zsindely tető építés árak: 3100-5900 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Székesfehérváron környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 tetőfedő most online

Péter

Péter

A környeken vagyok.

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Mennyibe kerül a zsindely tető építés Székesfehérváron?

3100 - 5900 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Elek B.
Elek B. 8019 Székesfehérvár Online

Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal. Évtizedes tapasztalat. Azonnali munkakezdés. Minőségi garancia. Gyors és megbízható.

 • Zsindely tető építés

  6300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Legjobb árak, legjobb kiszolgálás, kitűnő minőség!!

Sándor V.
Sándor V. 8019 Székesfehérvár Online

Ereszcsatorna Javítás + Tisztítás Pontos, Precíz és Gyors munkavégzéssel. Hívjon most! Prémium alapanyagok felhasználásával olcsó kivitelezések és javítások. Hívjon!

 • Zsindely tető építés

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Oameni de treabă.

László B.
László B. 8000 Székesfehérvár Online

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Bádogos munkák. Tetőjavítás. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Zsindely tető építés

  9400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Köszönjük a profi munkát!

Tamás M.
Tamás M. 8019 Székesfehérvár Online

Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Szakmai tagság és biztosítás. Szakkivitelező országos cég. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Lakástakarék használható. Fix csomag árak. 3MForint Állami támogatás. Programok.

 • Zsindely tető építés

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt vevő barát ki szolgalas és csapat

Tibor H.
Tibor H. 8000 Székesfehérvár Online

Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, palatető felújítást és bádogos munkát. Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése, garanciával, profi szakemberekkel. Díjmentes állapotfelmérés. Garancia. 30 év tapasztalat. Ingyenes árajánlat.

 • Zsindely tető építés

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rendben ment minden

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő zsindely tető építés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zsindely tető építés: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a zsindely tető építés átlagára 3200 - 6000 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Székesfehérváron a zsindely tető építés szolgáltatáshoz már 48 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 37 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ZSINDELY TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával kereshető meg: zsindely tető építés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

A jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: tetőfedő?

Ha a legjobb tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A zsindely tető építés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas