Lakás 3d tervezés Székesfehérvár szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Építészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészeket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 44 építész közül, 2900-5400 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Székesfehérváron bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás 3d tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Székesfehérváron környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 építész most online

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás 3d tervezés Székesfehérváron?

2900 - 5400 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészek Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészt!

Zoltán A.
Zoltán A. 8019 Székesfehérvár Online

Kifogástalan anyaghasználat, minőség és luxus kivitelezés. Kérjen ajánlatot! Egyedi és extrém ötletektől sem riadunk vissza. Alkalmazkodunk igényeihez. Teljes kivitelezés. Közös tervezés. Rugalmasság, flexibilitás.

 • Lakás 3d tervezés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Az alkalmazástechnikai útmutatót NEM tarja be. Ő jobban tudja. (Extrapor EPS belsejével kifelé. Le kellett vola festeni fehérre, nem tették meg.) Előre megmondja, hogy a homlokzaton sem fogja betartani. "Elege van, hogy 'én akarom megmondani', hogyan dolgozzanak, keressek inkább mást."

Csaba B.
Csaba B. 8019 Székesfehérvár Online

Munkám során az esztétikum mellett az ergonómiát is szem előtt tartom, így olyan otthonok születnek melyek nemcsak gyönyörködtetik a benne lakót, de kényelmesebbé, egyszerűbbé is teszik mindennapjait.

 • Lakás 3d tervezés

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Egy nagy pénz lehúzás az egész, nem javaslom, a hibát másodjára sem találtak, de azert elkertek egy 10est.

Nick S.
2 éve
Sándor R.
Sándor R. 8019 Székesfehérvár Online

Azonnali minőségi eredmények! Szerezzen Gépészeti Tervezés

 • Lakás 3d tervezés

  8100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Profi csapat! Csak ajánlani tudom!

Roland G.
Roland G. 8019 Székesfehérvár Online

Több mint húsz év, 200 megvalósult projekt tapasztalatával.

 • Lakás 3d tervezés

  9700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt ügyintézés.

Zoltán I.
Zoltán I. 8019 Székesfehérvár Online

LAKBERENDEZÉS / BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS / LÁTVÁNYTERVEZÉS Készen állsz rá, hogy felújítsd az otthonodat? Szeretnéd, hogy jól átgondolt és praktikusan berendezett terek vegyenek körbe? Akarod, hogy abba az otthonba térj haza amibe igazán szeretnél? Tervezőként segíteni tudok, hogy egy olyan otthont teremtsünk, amely mind funkcionálisan mind stílusában jól átgondolt és az életviteledet tükrözi. Kinek szól a szolgáltatásom? Neked mindenképp, ha MAGÁNSZEMÉLYKÉNT: - felújítanád az otthonodat és nem tudod hogyan kezd el - szeretnéd látványtervek segítségével előre látni, hogyan fog kinézni az adott tér a valóságban - szeretsz előre gondolkodni és nem utólag fogni a fejed, hogy valami nem fér be a szobába vagy túl nagy vagy kicsi az adott térhez - szép igényes otthont szeretnél magadnak Neked mindenképp, ha TERVEZŐKÉNT munkáidat még látványosabbá tennéd valósághű látványtervekkel, illetve a precíz dokumentáció készítéssel. Rám van szükéged, ha BERÚHÁZÓKÉNT sokkal gyorsabban és nagyobb profittal szeretnél ingatlanokat értékesíteni. Rám van szükéged, ha GYÁRTÓKÉNT vagy FORGALMAZÓKÉNT látványtervekből felépített termékkatalógust vagy marketing terveket szeretnél. Igénybe vennéd a szolgáltatásomat? Keress engem! ​Üdvözlettel

 • Lakás 3d tervezés

  11900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves, profi, gyors és rugalmas. Jó áron minőségi munka. Hirtelen nem jut eszembe több pozitív jelző de az az egy biztos (főleg manapság), hogy az ilyen jó szakembereket nagyon meg kell becsülni!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építész lakás 3d tervezés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás 3d tervezés: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a lakás 3d tervezés átlagos ára 2400 - 4500 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészk - mi alapján választhatunk Székesfehérváron?

Székesfehérváron a lakás 3d tervezés szolgáltatáshoz már 40 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészt Székesfehérváron?

Jelenleg 31 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS 3D TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk építészt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható építészt keresned amennyiben erre van szükséged: lakás 3d tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy építész?

Egy jó építész pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor építészt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas