Szoba tervezés Székesfehérvár területén!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb lakberendezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 53 lakberendező közül, 3000-5600 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Székesfehérváron bérelj fel a legjobb szakembereket a szoba tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Székesfehérváron környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 lakberendező most online

Jolan

Jolan

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szoba tervezés Székesfehérváron?

3000 - 5600 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Zoltán C.
Zoltán C. 8000 Székesfehérvár Online

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Rejtett költségek nélkül. Előre megírt ütemterv. 10 éves tapasztalat....

 • Szoba tervezés

  7700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Véleményem szerint, ha kipufogórol van szó Ő a Király. Nem vicc. Egy autószerelő felemelte az autómat, és megkérdezte: mivan kipufogót cseréltél? Én csak egy mosollyal a szám szélén megjegyeztem, igen ÖT ÉVE!!!! Azt hiszem nem kell mást mondanom. Köszönöm Tomi!

Zsolt K.
Zsolt K. 8019 Székesfehérvár Online

Ingyenes felmérés és 3D látványtervezés, prémium konyhabútor gyártás kivitelezéssel. Edzett üveghátfalak minden méretben és stílusban elérhetőek ingyenes kiszállással és kedvező árú saját szakember általi beszereléssel. Számlaképesek vagyunk és az 50% os állami támogatás is igényelhető munkáinkra amivel féláron tudjuk felújítani konyháját vagy teljesen új konyhabútort készítünk az Ön részére. Továbbá saját asztalosaink egyedi bútorokat tudnak készíteni rövid határidőn belül. Szállítás kivitelezés beszerelés rövid határidőn belül teljesíthető megállapodás után.

 • Szoba tervezés

  8900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Teljes ügyintézés, tökéletes munka, kifogástalan ügyfélkezelés. Csak ajánlani tudom.

János B.
János B. 8019 Székesfehérvár Online

Teljes körű belsőépítészeti tervezés és lakberendezés bruttó 8000 Ft /m2-től - Saját készítésű extravagáns bútordarabok, lámpák ,falburkolatok és dísztárgyak.

 • Szoba tervezés

  10800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedvesek, ami a mai világban ritkaságnak számít, gyorsak, nincsenek elszállva az árak.

Gábor N.
Gábor N. 8019 Székesfehérvár Online

Könnyítse meg az értékesítést látványtervekkel

 • Szoba tervezés

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Évek óta hozzájuk járok és csak jókat tudok mondani! Ajánlom mindenkinek!

Péter H.
Péter H. 8000 Székesfehérvár Online

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. project management. nemzetközi referenciák. két évtizedes tapasztalat.

 • Szoba tervezés

  11400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt banda....

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező szoba tervezés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szoba tervezés: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a szoba tervezés átlagára 2900 - 5400 Ft/m. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakberendezők - hogyan választhatunk Székesfehérváron?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakberendezőt Székesfehérváron?

Most 35 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZOBA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakberendező?

Egy lakberendező ezzel a munkával bízható meg: szoba tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi lakberendező segítségét?

Egy profi lakberendező a szoba tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: szoba tervezés?

A szoba tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy lakberendezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas