Palatető felújítás Székesfehérváron a te elképzeléseid szerint!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 43 tetőfedő közül! Korrekt palatető felújítás árak: 3400-6300 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 tetőfedő most online

László

László

Ma is elvallalom.

József

József

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a palatető felújítás Székesfehérváron?

3400 - 6300 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Adalbert D.
Adalbert D. 8019 Székesfehérvár Online

Régi tetőfedések, palatetők tetőfelújítása cserepeslemez tetőfedéssel. Válasszon profi, tapasztalt csapatot, akik minden tetőfedést és bádogos munkák megoldanak!

 • Palatető felújítás

  8300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom Őket! Nagyon segítőkészek voltak mindenben.

István P.
István P. 8019 Székesfehérvár Online

Legyen szó tetőfedésről, felújításról vagy szigetelésről, mi állunk rendelkezésére! Ácsmunka kivitelezése rövid határidővel, kedvező áron! Precizitás. Ingyenes felmérés.

 • Palatető felújítás

  8600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Inkorrekt cég. Nagyon nagy csalódás!!!!!Régen nem ez volt.

Zoltán R.
Zoltán R. 8019 Székesfehérvár Online

Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most! Garanciával.

 • Palatető felújítás

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Ajánlom őket...

László V.
László V. 8019 Székesfehérvár Online

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők Építése, Ácsmunkák, Bádogozás. Minőségi Anyagok. Korrekt Árak. Ingyenes Kiszállás. Kedvezményes Árak.

 • Palatető felújítás

  7600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt

Dávid K.
Dávid K. 8000 Székesfehérvár Online

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk. Minőségi tetőfedő anyagok. Akár 20 év Garancia. Azonnali Árajánlat. Kifizetés csak eső után.

 • Palatető felújítás

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Kivalo!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő palatető felújítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Palatető felújítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a palatető felújítás átlagos ára 2700 - 5100 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós értékeléseket?

Székesfehérváron a palatető felújítás szolgáltatáshoz már 43 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 33 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PALATETŐ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt hívnod ha erre van szükséged: palatető felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas