Postaláda zárcsere Székesfehérváron a te elképzeléseid szerint!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj postaláda zárcserés szakembert?

Ne hagyd abba, a legjobb szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válaszd ki az ajánlatok közül a legjobbat! Székesfehérváron zárcsere szolgáltatásra van szükséged? Bízd ránk, mivel rendelkezésre áll 47 szakemberünk! Találj meg a legjobb szakembert! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és még nem tudod, hogyan kell, ossza meg velünk a problémát, és a Székesfehérvár környéki szakembereink árajánlatot küldenek neked, hogy minél hamarabb megoldják a problémát! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a véleményeket róluk, és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN! Válassz a legjobb szakembereink közül!

7 postaláda zárcserés most online

György

György

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a postaláda zárcsere Székesfehérváron?

7800 - 14700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb postaláda zárcserésok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező postaláda zárcserést!

Zsolt M.
Zsolt M. 8019 Székesfehérvár Online

Ajtónyitás Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással.

 • Postaláda zárcsere

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Hozzá nem értő gárda. Autó, Opel Zafira B, nem működött az ablaktörlő szivattyú motor. Megjavították. Ok, csak onnantól nem működött a központi zár! Meg sem tudták javítani. A szivattyú javítása cirka 6000 volt. Azt mondták vigyük el márkaszervízbe, hogy megcsinálják a központizárt. Majd kifizetik a javítást. Márkaszervíz megcsinálta 16ezer. Persze nem fizették ki ezek... Érted?! Elviszed parány hibával, elcseszik más területen az autód és ígérik kifizetik, majd amikor mégy, kizavarnak, hogy ők ám nem fizetnek semmit....

Zárszerelés Helyi Mesterektől, Kedvező áron, Hétvégén és Ünnepnapokon is. Gyors Ingyen Kiszállás, Hívjon Most. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h.

 • Postaláda zárcsere

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, precíz, pontos!

László D.
László D. 8019 Székesfehérvár Online

Mindenféle ajtó és zár szerelése javítása, vagy cseréje. Szakértelem, sok éves...

 • Postaláda zárcsere

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrektek voltak, hozzáértőek és segítőkészek.

Zoltán. S.
Zoltán. S. 8019 Székesfehérvár Online

Zárcsere Budapest minden kerületében a nap 24 órájában várja hívását. Műhelykocsink Budapesten 1 órán belül érkezik, jó minőségű biztonságos zárakkal. Hívjon!

 • Postaláda zárcsere

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Best solution,

Zoltán R.
Zoltán R. 8000 Székesfehérvár Online

Ajtónyitás, zárnyitás és biztonsági ajtónyitás Budapesten és Pest-megyében! Sok éves zár és biztonság-technikai tapasztalat. gyors, szakszerű megoldás. zárnyitás azonnal. ajtószervíz azonnal. zárcsere garanciával. város egész területén.

 • Postaláda zárcsere

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Igazi gyökerek, leglábbis a tulajdonos fia biztosan.. ENKEI hurracan két részes verseny felnit adtam be görgőzésre, javításra és festésre. 2 hét múlva mentem érte, de még hozzá se nyúltak, de a kis copfos humoroskodott, majd behazudta hogy hegeszteni kellett. ( Hegesztés nyom nincs) újabb két hét, és egy hónap alatt el is "készült". A felni áránál kicsit többet kértek a nemlétező javításért, számla, vagy blokk az persze nincs. Görgőzve, hegesztve utólag a saját bevallása szerint sem lett, ereszti a levegőt (igen a felni a szerelhetô illesztésnél: mint kiderûlt a porfestésnél nem szedték szét, elégett a tômítés ), gyakorlatilag használhatatlan. Erre mondják hogy jobb volt mint lett. Mikor kérdőre vontam, neki állt feljebb...Otthagytam, mert nem bántok hobbitokat, De senkinek nem ajánlom őket. Elvittem szakemberhez javításra (aki meg is csinálta: ennek a töredék árán)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj postaláda zárcserés szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos postaláda zárcsere közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok