Széfnyitás Székesfehérváron gyorsan és hatékonyan!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj széfnyitó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Székesfehérváron 46 szakember áll rendelkezésedre széfnyitásra. Keress minket és nyugodtan bízd ránk a feladatot! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Székesfehérváron környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 széfnyitó most online

Jenő

Jenő

Érdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a széfnyitás Székesfehérváron?

9600 - 18000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb széfnyitók Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező széfnyitót!

Zsolt M.
Zsolt M. 8019 Székesfehérvár Online

Ajtónyitás Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással.

 • Széfnyitás

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Hozzá nem értő gárda. Autó, Opel Zafira B, nem működött az ablaktörlő szivattyú motor. Megjavították. Ok, csak onnantól nem működött a központi zár! Meg sem tudták javítani. A szivattyú javítása cirka 6000 volt. Azt mondták vigyük el márkaszervízbe, hogy megcsinálják a központizárt. Majd kifizetik a javítást. Márkaszervíz megcsinálta 16ezer. Persze nem fizették ki ezek... Érted?! Elviszed parány hibával, elcseszik más területen az autód és ígérik kifizetik, majd amikor mégy, kizavarnak, hogy ők ám nem fizetnek semmit....

Zárszerelés Helyi Mesterektől, Kedvező áron, Hétvégén és Ünnepnapokon is. Gyors Ingyen Kiszállás, Hívjon Most. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h.

 • Széfnyitás

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, precíz, pontos!

László D.
László D. 8019 Székesfehérvár Online

Mindenféle ajtó és zár szerelése javítása, vagy cseréje. Szakértelem, sok éves...

 • Széfnyitás

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrektek voltak, hozzáértőek és segítőkészek.

Zoltán. S.
Zoltán. S. 8019 Székesfehérvár Online

Zárcsere Budapest minden kerületében a nap 24 órájában várja hívását. Műhelykocsink Budapesten 1 órán belül érkezik, jó minőségű biztonságos zárakkal. Hívjon!

 • Széfnyitás

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Best solution,

Zoltán R.
Zoltán R. 8000 Székesfehérvár Online

Ajtónyitás, zárnyitás és biztonsági ajtónyitás Budapesten és Pest-megyében! Sok éves zár és biztonság-technikai tapasztalat. gyors, szakszerű megoldás. zárnyitás azonnal. ajtószervíz azonnal. zárcsere garanciával. város egész területén.

 • Széfnyitás

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Igazi gyökerek, leglábbis a tulajdonos fia biztosan.. ENKEI hurracan két részes verseny felnit adtam be görgőzésre, javításra és festésre. 2 hét múlva mentem érte, de még hozzá se nyúltak, de a kis copfos humoroskodott, majd behazudta hogy hegeszteni kellett. ( Hegesztés nyom nincs) újabb két hét, és egy hónap alatt el is "készült". A felni áránál kicsit többet kértek a nemlétező javításért, számla, vagy blokk az persze nincs. Görgőzve, hegesztve utólag a saját bevallása szerint sem lett, ereszti a levegőt (igen a felni a szerelhetô illesztésnél: mint kiderûlt a porfestésnél nem szedték szét, elégett a tômítés ), gyakorlatilag használhatatlan. Erre mondják hogy jobb volt mint lett. Mikor kérdőre vontam, neki állt feljebb...Otthagytam, mert nem bántok hobbitokat, De senkinek nem ajánlom őket. Elvittem szakemberhez javításra (aki meg is csinálta: ennek a töredék árán)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj széfnyitó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő széfnyitás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Széfnyitás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a széfnyitás átlagos ára 7900 - 14900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Zárszerelők - hogyan választhatunk Székesfehérváron?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok zárszerelőt Székesfehérváron?

Most 33 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZÉFNYITÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy zárszerelő?

Egy zárszerelő a következő feladattal bízható meg bátran: széfnyitás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi zárszerelő segítségét?

Egy megbízható zárszerelő a széfnyitás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: széfnyitás?

A széfnyitás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy zárszerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas