Zárnyitás Székesfehérvár területén!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj zárnyitó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen megbízható szakembereket Zárnyitásra Székesfehérváron! Profi és gyors szolgáltatások a legjobb árakon! Várjuk hívását! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 zárnyitó most online

Jenő

Jenő

A környéken vagyok.

Istvan

Istvan

Ingyenes kiszállás.

arpad

arpad

Érdekel.

Mennyibe kerül a zárnyitás Székesfehérváron?

8500 - 15900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb zárnyitók Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező zárnyitót!

Zoltán R.
Zoltán R. 8000 Székesfehérvár Online

Ajtónyitás, zárnyitás és biztonsági ajtónyitás Budapesten és Pest-megyében! Sok éves zár és biztonság-technikai tapasztalat. gyors, szakszerű megoldás. zárnyitás azonnal. ajtószervíz azonnal. zárcsere garanciával. város egész területén.

 • Zárnyitás

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Igazi gyökerek, leglábbis a tulajdonos fia biztosan.. ENKEI hurracan két részes verseny felnit adtam be görgőzésre, javításra és festésre. 2 hét múlva mentem érte, de még hozzá se nyúltak, de a kis copfos humoroskodott, majd behazudta hogy hegeszteni kellett. ( Hegesztés nyom nincs) újabb két hét, és egy hónap alatt el is "készült". A felni áránál kicsit többet kértek a nemlétező javításért, számla, vagy blokk az persze nincs. Görgőzve, hegesztve utólag a saját bevallása szerint sem lett, ereszti a levegőt (igen a felni a szerelhetô illesztésnél: mint kiderûlt a porfestésnél nem szedték szét, elégett a tômítés ), gyakorlatilag használhatatlan. Erre mondják hogy jobb volt mint lett. Mikor kérdőre vontam, neki állt feljebb...Otthagytam, mert nem bántok hobbitokat, De senkinek nem ajánlom őket. Elvittem szakemberhez javításra (aki meg is csinálta: ennek a töredék árán)

Zsolt M.
Zsolt M. 8019 Székesfehérvár Online

Ajtónyitás Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással.

 • Zárnyitás

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Hozzá nem értő gárda. Autó, Opel Zafira B, nem működött az ablaktörlő szivattyú motor. Megjavították. Ok, csak onnantól nem működött a központi zár! Meg sem tudták javítani. A szivattyú javítása cirka 6000 volt. Azt mondták vigyük el márkaszervízbe, hogy megcsinálják a központizárt. Majd kifizetik a javítást. Márkaszervíz megcsinálta 16ezer. Persze nem fizették ki ezek... Érted?! Elviszed parány hibával, elcseszik más területen az autód és ígérik kifizetik, majd amikor mégy, kizavarnak, hogy ők ám nem fizetnek semmit....

Zárszerelés Helyi Mesterektől, Kedvező áron, Hétvégén és Ünnepnapokon is. Gyors Ingyen Kiszállás, Hívjon Most. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h.

 • Zárnyitás

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, precíz, pontos!

László D.
László D. 8019 Székesfehérvár Online

Mindenféle ajtó és zár szerelése javítása, vagy cseréje. Szakértelem, sok éves...

 • Zárnyitás

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrektek voltak, hozzáértőek és segítőkészek.

Zoltán. S.
Zoltán. S. 8019 Székesfehérvár Online

Zárcsere Budapest minden kerületében a nap 24 órájában várja hívását. Műhelykocsink Budapesten 1 órán belül érkezik, jó minőségű biztonságos zárakkal. Hívjon!

 • Zárnyitás

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Best solution,

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj zárnyitó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő zárnyitás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zárnyitás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a zárnyitás átlagos ára 7400 - 14000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Zárszerelők - mi alapján választhatunk Székesfehérváron?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok zárszerelőt Székesfehérváron?

Jelenleg 33 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ZÁRNYITÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy zárszerelő?

Egy zárszerelő ezzel a munkával bízható meg: zárnyitás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi zárszerelő segítségét?

Egy jó zárszerelő a zárnyitás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha zárszerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas