Fényképezőgép javítás: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 16 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép javítás árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Székesfehérváron környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Zsolt

Zsolt

Еrdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép javítás Székesfehérváron?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2022. augusztus 1-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

László B.
László B. 8000 Székesfehérvár Online

Analóg és digitális fényképezőgépek szervizelése. Analóg, mechanikus, digitális, bridge, tükörreflexes fényképezőgépek szervizelése, tisztítása és karbantartása

  • Fényképezőgép javítás

    4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megjavították a bajonettet, mindent azonnal és a megbeszélt áron elvégeztek! Kaptam egy ingyenes új firmware-t és tanácsot a Sony-tól. Megjavítottam a kedvenc Canon objektívemet is (28-80L), amit majdnem eltemettem). Minden nagyszerű.

Zoltán F.
Zoltán F. 8000 Székesfehérvár Online

Mindenféle fényképezőgép javítás. Objektívjavítás. Objektív beállítása. Optikai tengely kalibrálása. Hurkok cseréje. Lencsecsere. Lencse villog. Tiszta képérzékelő. Objektív tisztítás. Javítás Canon, Nikon, Sony, Sigma, Panasonic, Fujifilm, Olympus, Pentax. Mester javítás fényképezőgépek, objektívek, vakuk és videokamerák több mint 15 éves tapasztalattal. Ingyenes diagnosztika. A javítás megtagadása esetén tartalmazza. 180 nap garancia a javításokra. Nagy pótalkatrész raktár.

  • Fényképezőgép javítás

    4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szuper mester! Egy óra alatt megjavította a telefonomat. Előtte egy másik szakértőhöz vittem a fényképezőgépemet, aki felesleges javításokra akart rávenni, és ennek megfelelően pénzt is akart fizetni. Most már tudom, hogy szükség esetén kihez kell vinnem a fényképezőgépeimet. Ajánlom őt.

Norbert Tóth
6 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok