Fényképezőgép javítás: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 16 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép javítás árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Székesfehérváron környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Zsolt

Zsolt

Еrdekel.

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép javítás Székesfehérváron?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

László B.
László B. 8000 Székesfehérvár Online

Analóg és digitális fényképezőgépek szervizelése. Analóg, mechanikus, digitális, bridge, tükörreflexes fényképezőgépek szervizelése, tisztítása és karbantartása

  • Fényképezőgép javítás

    4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megjavították a bajonettet, mindent azonnal és a megbeszélt áron elvégeztek! Kaptam egy ingyenes új firmware-t és tanácsot a Sony-tól. Megjavítottam a kedvenc Canon objektívemet is (28-80L), amit majdnem eltemettem). Minden nagyszerű.

Zoltán F.
Zoltán F. 8000 Székesfehérvár Online

Mindenféle fényképezőgép javítás. Objektívjavítás. Objektív beállítása. Optikai tengely kalibrálása. Hurkok cseréje. Lencsecsere. Lencse villog. Tiszta képérzékelő. Objektív tisztítás. Javítás Canon, Nikon, Sony, Sigma, Panasonic, Fujifilm, Olympus, Pentax. Mester javítás fényképezőgépek, objektívek, vakuk és videokamerák több mint 15 éves tapasztalattal. Ingyenes diagnosztika. A javítás megtagadása esetén tartalmazza. 180 nap garancia a javításokra. Nagy pótalkatrész raktár.

  • Fényképezőgép javítás

    4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szuper mester! Egy óra alatt megjavította a telefonomat. Előtte egy másik szakértőhöz vittem a fényképezőgépemet, aki felesleges javításokra akart rávenni, és ennek megfelelően pénzt is akart fizetni. Most már tudom, hogy szükség esetén kihez kell vinnem a fényképezőgépeimet. Ajánlom őt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Székesfehérváron?

Székesfehérváron a fényképezőgép javítás átlagos ára 6400 - 12000 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Székesfehérváron a klíma kompresszor felújítás szolgáltatáshoz már 18 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Székesfehérváron?

Jelenleg 14 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA KOMPRESSZOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható járműklíma-szerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: klíma kompresszor felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy profi járműklíma-szerelő a klíma kompresszor felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha fényképezőgép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas