Szenzortisztítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt szenzortisztítás árak: 4400-8300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Székesfehérváron környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szenzortisztítás Székesfehérváron?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

László B.
László B. 8000 Székesfehérvár Online

Analóg és digitális fényképezőgépek szervizelése. Analóg, mechanikus, digitális, bridge, tükörreflexes fényképezőgépek szervizelése, tisztítása és karbantartása

  • Szenzortisztítás

    4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megjavították a bajonettet, mindent azonnal és a megbeszélt áron elvégeztek! Kaptam egy ingyenes új firmware-t és tanácsot a Sony-tól. Megjavítottam a kedvenc Canon objektívemet is (28-80L), amit majdnem eltemettem). Minden nagyszerű.

Zoltán F.
Zoltán F. 8000 Székesfehérvár Online

Mindenféle fényképezőgép javítás. Objektívjavítás. Objektív beállítása. Optikai tengely kalibrálása. Hurkok cseréje. Lencsecsere. Lencse villog. Tiszta képérzékelő. Objektív tisztítás. Javítás Canon, Nikon, Sony, Sigma, Panasonic, Fujifilm, Olympus, Pentax. Mester javítás fényképezőgépek, objektívek, vakuk és videokamerák több mint 15 éves tapasztalattal. Ingyenes diagnosztika. A javítás megtagadása esetén tartalmazza. 180 nap garancia a javításokra. Nagy pótalkatrész raktár.

  • Szenzortisztítás

    4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szuper mester! Egy óra alatt megjavította a telefonomat. Előtte egy másik szakértőhöz vittem a fényképezőgépemet, aki felesleges javításokra akart rávenni, és ennek megfelelően pénzt is akart fizetni. Most már tudom, hogy szükség esetén kihez kell vinnem a fényképezőgépeimet. Ajánlom őt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő szenzortisztítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szenzortisztítás: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a szenzortisztítás átlagára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - hogyan válasszunk Székesfehérváron?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Székesfehérváron?

Jelenleg 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PEUGEOT SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: peugeot szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a fényképezőgép szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: szenzortisztítás?

A peugeot szerviz és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas