Panasonic fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt panasonic fényképezőgép javítás árak — 4200-8000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Székesfehérváron környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

György

György

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a panasonic fényképezőgép javítás Székesfehérváron?

4200 - 8000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

István B.
István B. 8019 Székesfehérvár Online

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők karbantartása és tiszítása. Fényképezőgépek, objektívek, távcsövek tisztítása és karbantartása.

  • Panasonic fényképezőgép javítás

    3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Ő a szakma nagymestere, és tapasztalata nyilvánvaló. Mindent tud a kamerák javításáról. Ha elromlik a fényképezőgépe, ne habozzon elvinni a mesterhez, és ő megjavítja. Van egy olyan gyanúm, hogy a moszkvai szervizszerelők fele ehhez a mesterhez viszi a felszerelést;)

Gyula B.
Gyula B. 8000 Székesfehérvár Online

Képzett Canon Nikon Sony fényképezőgép javítás. Helyszíni látogatás, első diagnózis a helyszínen. Több mint 7 éves tapasztalat! Munkaidő: Minden nap 9:00-tól 22:00-ig, nincs szabadnap és ünnepnap! Alacsony árak a saját alkatrészraktárnak köszönhetően. Expressz diagnosztika. Ingyenes kiszállítás a megfelelő időben és helyen. Szolgáltatási megállapodás. Fizetés a munka befejezése után. Népszerű szolgáltatások: Lencsetisztítás Tisztítás és portalanítás. Kijelzőcsere/javítás. Rendszerlap javítása. Kijelölés. Illesztőprogramok és szoftverek telepítése. Kikapcsolás. Szétszerelés / tisztítás lpm. Smd elemek javítása.

  • Panasonic fényképezőgép javítás

    3000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Csodálatos mesterember, belülről ismeri a felszerelését! Gyorsan megjavítja őket és sok finomságot ad neki, pl. lencsevédő sapkát 😅 ezúttal már másodszor újította fel a gépeinket, kameráinkat és objektívjeinket. Most már nem bízom más mesterekben. Ajánlott!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő panasonic fényképezőgép javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panasonic fényképezőgép javítás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron a panasonic fényképezőgép javítás átlagos díja 5000 - 9300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Székesfehérváron az opel szerviz szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést OPEL SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod ha a következőre van szükséged: opel szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy megbízható autószerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: panasonic fényképezőgép javítás?

Az Opel szerviz és összes részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas