Telefon bekapcsoló gomb javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 13 telefon szerelő közül! Korrekt telefon bekapcsoló gomb javítás árak — 6000-11300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Székesfehérváron környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 telefon szerelő most online

Csaba

Csaba

Еrdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon bekapcsoló gomb javítás Székesfehérváron?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Jenő S.
Jenő S. 8019 Székesfehérvár Online

Jenő vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Amiket vállalok:, mobiltelefon javítás, telefon lcd kijelző javítás, telefon szoftver javítás, samsung akkumulátor csere, samsung akkumulátor csere

Amiket vállalok:, alcatel kijelző javítás, telefon mikrofon javítás, telefon akkumulátor csere, alcatel kijelző javítás, samsung kijelző csere

  • Telefon bekapcsoló gomb javítás

    5000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mindent tökéletesen csinált! Mestere a mesterségének!!! Bónuszként telepítettük a védőüveget. Mindenképpen ajánlom!!!

Zsolt C.
Zsolt C. 8019 Székesfehérvár Online

Székesfehérvár dolgozom, megyében is! Munkáim:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon alaplap javítás, alcatel kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás, telefon újratelepítés

Szerviz szolgáltatásunk:, vezetékes telefon javítás, telefon kijelző csere, törött telefon kijelző javítás, telefon újratelepítés, vezetékes telefon javítás

  • Telefon bekapcsoló gomb javítás

    6900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Pontos és udvarias fiatalember, és a munkát minőségileg végezte.

Yama
2 éve
Zoltán P.
Zoltán P. 8019 Székesfehérvár Online

Zoltán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Minőségi javítások a legjobb áron. Felelősségteljes hozzáállás a feladatok elvégzéséhez. Minden feladatot csak személyesen végzek. Nem törekszem arra, hogy a munkát a befejezés után azonnal lezárjam, hogy pozitív visszajelzést kapjak, és elrejtsem a hibák és hiányosságok felfedezését a munka lezárása előtt. Sok esetben ingyenes kijelentkezés és javítás Moszkvában megállapodás szerint.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon töltő javítás, vezetékes csengő szerelés, telefon szoftver javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon kijelző karc javítás

  • Telefon bekapcsoló gomb javítás

    5300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Azt tanácsolta neki, hogy a tisztítás, és nem a csere a helyes. Nagyon gyorsan sikerült.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon bekapcsoló gomb javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon bekapcsoló gomb javítás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron a telefon bekapcsoló gomb javítás átlagára 4200 - 8000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan választhatunk Székesfehérváron?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON BEKAPCSOLÓ GOMB JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: telefon bekapcsoló gomb javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó telefon szerelő?

Egy jó telefon szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megfelelő telefon szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A telefon bekapcsoló gomb javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas