Laptop javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 11 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop javítás árak: 6300-11900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 számítógép szerelő most online

Árpád

Árpád

Sok tapasztalatom van

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop javítás Székesfehérváron?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

György
György 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! Alaplap javítás ajándék komplett tisztítással. GAMER / ÜZLETI LAPTOP. Legyen szó bármilyen jellegű alaplap javításról, most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 29990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

Fő profilunk:, Tápáramkör javítás, Számítógép tisztítás, Laptop billentyűzet javítás, HDD kattog, zajos, badsector, a BIOS nem érzékeli, Processzor upgrade

  • Laptop javítás

    5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mester és nagyszerű fickó!) Minden világos, pontos, semmi trükk és manipuláció. Mindenkinek ajánlom! És mint egy szép bónusz egy nagyszerű ár! Minden úgy működik, mint az óramű! Sok szerencsét!)

Tamás
Tamás 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Expressz tisztítás normál laptophoz. 2 órán belül alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás. Ár: 14990 Ft Munkaidő: 2 óra

Szerviz szolgáltatásunk:, Laptop szerviz, alaplap szintű javítások, Asztali videókártya javítás, Márkafüggetlen laptop szervíz, Hibajelzés az operációs rendszer betöltődésekor, BIOS javítás, írás, csere

  • Laptop javítás

    4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szó szerint azonnal reagált a kérésre, gyorsan megérkezett, és mindent gyorsan és hatékonyan csinált! Bónuszként nagyon pozitív és nyitott ember! Minden nagyszerű, minden szuper!

Péter
2 éve
Balázs
Balázs 8000 Székesfehérvár Online

Üdvözlöm! Alaplapi csatlakozó csere ajándék tisztítással NORMÁL LAPTOP. Készletről történő alaplapi csatlakozó csere esetében most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 19990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

Amiket vállalok:, Háttérvilágítás javítás (Inverter javítás, CCFL csőcsere), Laptop dc csatlakozó javítás, Dell szerviz. Notebook javítás: Dell laptop szerviz, Folyadék került az eszközbe, Tápáramkör javítás

  • Laptop javítás

    5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Egy kívánság - felkészülni a feladatokra. Előzetesen tanulmányozza a kérdést, "füstölgeti a fórumokat", hogy a lehető leghatékonyabban használja ki az idejét és az ügyfél idejét. Összességében elégedett vagyok.

adam mandoki
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Laptop javítás: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a laptop javítás átlagára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hiteles véleményeket?

Székesfehérváron a laptop javítás szolgáltatáshoz már 18 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Székesfehérváron?

Most 14 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy számítógép szerelő?

Egy számítógép szerelő ezzel a munkával bízható meg: laptop javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi számítógép szerelő?

Egy megbízható számítógép szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: laptop javítás?

A laptop javítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy számítógép szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas