Erősítő potméter javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 15 erősítő szerelő közül! Korrekt erősítő potméter javítás árak — 6100-11400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Székesfehérváron közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 erősítő szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az erősítő potméter javítás Székesfehérváron?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

István J.
István J. 8000 Székesfehérvár Online

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Erősítő potméter javítás

    5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük a gyors és magas színvonalú munkát. Ajánlom!

Gyula D.
Gyula D. 8019 Székesfehérvár Online

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Erősítő potméter javítás

    5200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Köszönet a szakembernek a gyors és minőségi munkáért! Ajánlanám ezt a személyt mindenkinek👍

Vargadam
2 éve
Bálint M.
Bálint M. 8019 Székesfehérvár Online

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Erősítő potméter javítás

    5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A szakember mindent gyorsan, hatékonyan és nagyon kedvező áron végzett.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő erősítő potméter javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Erősítő potméter javítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron az erősítő potméter javítás átlagára 5400 - 10200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Erősítő Szerelők - hogyan válasszunk Székesfehérváron?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek erősítő szerelőt Székesfehérváron?

Most 13 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ERŐSÍTŐ POTMÉTER JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk erősítő szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált erősítő szerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: erősítő potméter javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy erősítő szerelő?

A jó erősítő szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: erősítő szerelő?

Ha egy megfelelő erősítő szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Erősítő potméter javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas