Asztali telefon javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 11 telefon szerelő közül! Korrekt asztali telefon javítás árak — 3900-7400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Székesfehérváron közelében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

Csaba

Csaba

Еrdekel.

György

György

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az asztali telefon javítás Székesfehérváron?

3900 - 7400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Károly V.
Károly V. 8019 Székesfehérvár Online

Kedves érdeklődő! Ha a javítás után később bármi problémát észlelsz készülékeden, nyugodtan hozd vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.

Munkáim:, mobiltelefon javítás, xiaomi kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, telefon újratelepítés

  • Asztali telefon javítás

    4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű szolgáltatás, nagyszerű kivitelező! Ajánlom!

József K.
József K. 8019 Székesfehérvár Online

A megoldások embere vagyok. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, betört telefon kijelző javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon kamera lencse javítás, törött kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere

Munkáim:, telefon kamera javítás, iphone se akkumulátor csere, telefon töltő javítás, xiaomi kijelző javítás, telefon érintőképernyő javítás

  • Asztali telefon javítás

    6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű munkás, nagyon udvarias! Mindent a jelenlétemben kellett elvégezni, és minden kérdésemre válaszolt, egyértelmű, hogy tudja, mit csinál)).

Pál B.
Pál B. 8000 Székesfehérvár Online
Amiket vállalok:, törött kijelző javítás, telefon újratelepítés, telefon pixelhiba javítás, xiaomi kijelző javítás, mobiltelefon javítás

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon kijelző karc javítás, telefon kamera lencse javítás, Telefon takarítás, képernyő csere, üvegfólia telefonra felhelyezés

  • Asztali telefon javítás

    6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Minden rendben van, a mester felelős és felelős a munkája minőségéért.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő asztali telefon javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Asztali telefon javítás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron az asztali telefon javítás átlagára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan választhatunk Székesfehérváron?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Székesfehérváron?

Most 14 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ASZTALI TELEFON JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált telefon szerelőt megbíznod ha erre van szükséged: asztali telefon javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a telefon szerelő?

Egy megbízható telefon szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha telefon szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas