Antik varrógép felújítás: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Varrógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj varrógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 12 varrógép szerelő közül! Korrekt antik varrógép felújítás árak — 6300-11900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Székesfehérváron környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 varrógép szerelő most online

Kalman

Kalman

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az antik varrógép felújítás Székesfehérváron?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb varrógép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező varrógép szerelőt!

Balázs G.
Balázs G. 8000 Székesfehérvár Online

Székesfehérvár dolgozom, megyében is! 50%-os családi támogatás is igényelhető a klímára. Ne várja meg a nyarat és a meleget! Hívjon még ma, és foglaljon időpontot !

 • Antik varrógép felújítás

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A megrendelt alkatrészt hamar meghozatták és udvariasan szolgáltak ki.

István O.
István O. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Gyors kiszállás. MInden hívást felveszünk. Reális árak.

 • Antik varrógép felújítás

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan és korrektül javított, elfogadható áron.

László H.
László H. 8019 Székesfehérvár Online
Díjmentes kiszállás, garancia. Panaszmentesség. Helyszíni javítás. Hívjon most! Javítás akár aznap. Gyors, profi, megbízható. Díjtalan kiszállás. 0Ft kiszállási díj.
 • Antik varrógép felújítás

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Átvettek egy iPad-et javításra, hogy megvizsgálják beüzemelhető-e. Ha úgy láják igen rendelnek hozzá alkatrészt és megcsináljak, de jelentkeznek. 1 hét múlva én hívtam őket, közölték megérkezett az alkatrész pár nap és beszerelik és vihetem, majd hívnak. 1 hét múlva ismét hívom, többször is, már fel sem vették. Bementem, visszaadták hogy nem javítható. Amúgy többnyire kedvesen, mosolygósan szóltak hozzám (amikor végre elértem hogy legyen aki velem foglalkozzon), de a logikát, szakmaiságot így utólag nem értem.

Zsolt H.
Zsolt H. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! 5 munkanapos állapotfelmérés és bevizsgálás.Az árajánlatunkra árgaranciát vállalunk. Adatmentésre van szüksége? Van megoldásunk! Szakértelem és 30 éves tapasztalat. Professzionális minőség. 30 éves tapasztalat. Adatmentés árgaranciával.

 • Antik varrógép felújítás

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kedves segìtsėg gyors szolgàltatàs

Zoltán G.
Zoltán G. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosógép javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Márkafüggetlen Javítás. S.O.S. Mosógép Szerviz. Hétvégén felár nélkül. Villanybojler Javítás.

 • Antik varrógép felújítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Mindig korrekt tájékoztatás, kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj varrógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy varrógép szerelő antik varrógép felújítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik varrógép felújítás: mennyi a munkadíj Székesfehérváron?

Székesfehérváron az antik varrógép felújítás átlagára 6600 - 12300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Székesfehérváron a gépjármű vizsgáztatás szolgáltatáshoz már 16 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok varrógép szerelőt Székesfehérváron?

Jelenleg 12 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GÉPJÁRMŰ VIZSGÁZTATÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy varrógép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: gépjármű vizsgáztatás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a varrógép szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: varrógép szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A gépjármű vizsgáztatás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas