Indukciós főzőlap javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 11 háztartásigép szerelő közül! Korrekt indukciós főzőlap javítás árak — 6200-11600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Székesfehérváron környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 háztartásigép szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az indukciós főzőlap javítás Székesfehérváron?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb gumiabroncs-javítók Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

László H.
László H. 8019 Székesfehérvár Online
Díjmentes kiszállás, garancia. Panaszmentesség. Helyszíni javítás. Hívjon most! Javítás akár aznap. Gyors, profi, megbízható. Díjtalan kiszállás. 0Ft kiszállási díj.
 • Indukciós főzőlap javítás

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Átvettek egy iPad-et javításra, hogy megvizsgálják beüzemelhető-e. Ha úgy láják igen rendelnek hozzá alkatrészt és megcsináljak, de jelentkeznek. 1 hét múlva én hívtam őket, közölték megérkezett az alkatrész pár nap és beszerelik és vihetem, majd hívnak. 1 hét múlva ismét hívom, többször is, már fel sem vették. Bementem, visszaadták hogy nem javítható. Amúgy többnyire kedvesen, mosolygósan szóltak hozzám (amikor végre elértem hogy legyen aki velem foglalkozzon), de a logikát, szakmaiságot így utólag nem értem.

Zsolt H.
Zsolt H. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! 5 munkanapos állapotfelmérés és bevizsgálás.Az árajánlatunkra árgaranciát vállalunk. Adatmentésre van szüksége? Van megoldásunk! Szakértelem és 30 éves tapasztalat. Professzionális minőség. 30 éves tapasztalat. Adatmentés árgaranciával.

 • Indukciós főzőlap javítás

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kedves segìtsėg gyors szolgàltatàs

Zoltán Guba
egy éve
Zoltán G.
Zoltán G. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosógép javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Márkafüggetlen Javítás. S.O.S. Mosógép Szerviz. Hétvégén felár nélkül. Villanybojler Javítás.

 • Indukciós főzőlap javítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Mindig korrekt tájékoztatás, kiszolgálás.

Balázs G.
Balázs G. 8000 Székesfehérvár Online

Székesfehérvár dolgozom, megyében is! 50%-os családi támogatás is igényelhető a klímára. Ne várja meg a nyarat és a meleget! Hívjon még ma, és foglaljon időpontot !

 • Indukciós főzőlap javítás

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A megrendelt alkatrészt hamar meghozatták és udvariasan szolgáltak ki.

István O.
István O. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Gyors kiszállás. MInden hívást felveszünk. Reális árak.

 • Indukciós főzőlap javítás

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan és korrektül javított, elfogadható áron.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő indukciós főzőlap javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Indukciós főzőlap javítás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron az indukciós főzőlap javítás átlagára 4200 - 7800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi értékeléseket?

Székesfehérváron a gumiszerviz szolgáltatáshoz már 14 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 11 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GUMISZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy háztartásigép szerelő?

Egy gumiabroncs-javító a következő feladattal kereshető meg: gumiszerviz vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi háztartásigép szerelő?

Egy megbízható gumiabroncs-javító részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: háztartásigép szerelő?

Ha egy megfelelő gumiabroncs-javító segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A gumiszerviz és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas