Telefon pixelhiba javítás: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 13 telefon szerelő közül! Korrekt telefon pixelhiba javítás árak — 4200-7800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Székesfehérváron környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 telefon szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Geza

Geza

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon pixelhiba javítás Székesfehérváron?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Károly V.
Károly V. 8019 Székesfehérvár Online

Kedves érdeklődő! Ha a javítás után később bármi problémát észlelsz készülékeden, nyugodtan hozd vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.

Munkáim:, mobiltelefon javítás, xiaomi kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, telefon újratelepítés

  • Telefon pixelhiba javítás

    4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű szolgáltatás, nagyszerű kivitelező! Ajánlom!

József K.
József K. 8019 Székesfehérvár Online

A megoldások embere vagyok. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, betört telefon kijelző javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon kamera lencse javítás, törött kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere

Munkáim:, telefon kamera javítás, iphone se akkumulátor csere, telefon töltő javítás, xiaomi kijelző javítás, telefon érintőképernyő javítás

  • Telefon pixelhiba javítás

    6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű munkás, nagyon udvarias! Mindent a jelenlétemben kellett elvégezni, és minden kérdésemre válaszolt, egyértelmű, hogy tudja, mit csinál)).

Pál B.
Pál B. 8000 Székesfehérvár Online
Amiket vállalok:, törött kijelző javítás, telefon újratelepítés, telefon pixelhiba javítás, xiaomi kijelző javítás, mobiltelefon javítás

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon kijelző karc javítás, telefon kamera lencse javítás, Telefon takarítás, képernyő csere, üvegfólia telefonra felhelyezés

  • Telefon pixelhiba javítás

    6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Minden rendben van, a mester felelős és felelős a munkája minőségéért.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon pixelhiba javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon pixelhiba javítás: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a telefon pixelhiba javítás átlagos ára 6600 - 12300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Székesfehérváron a smart szerviz szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 15 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SMART SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod ha erre van szükséged: smart szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a smart szerviz mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha telefon szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas