Telefon alaplap javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 telefon szerelő közül! Korrekt telefon alaplap javítás árak — 6400-12000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

Tamás

Tamás

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon alaplap javítás Székesfehérváron?

6400 - 12000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

György H.
György H. 8000 Székesfehérvár Online

György vagyok. Szolgáltatásaink:, telefon üveg karc javítás, huawei akkumulátor csere, telefon üvegcsere, telefon kijelző csere, asztali telefon javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon hangszóró tisztítás, kijelző javítás, beázott iphone javítás, telefon kijelző csere, telefon törött kijelző javítás

  • Telefon alaplap javítás

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A szakember a kérés után néhány órával érkezett, diagnosztizálta a telefont, letisztította a port, kicserélte a képernyőt és beragasztotta a védőüveget, nem volt szükség további munkára.

Dániel S.
Dániel S. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Főbb szolgáltatásaink:, vezetékes telefon javítás, telefon usb csatlakozó javítás, telefon javítás, telefon képernyő javítás, telefon kijelző karc javítás

Szolgáltatásaink:, telefon alaplap javítás, beázott iphone javítás, telefon hangszóró javítás, vezetékes telefon javítás, betört telefon kijelző javítás

  • Telefon alaplap javítás

    4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Felelősségteljes és gyors , jól végezte a munkáját és kaptam egy teljes fotó - videó jelentést a személyes üzenetében , nagyon elégedett vagyok a munkájával és a jövőben is hozzá fogok fordulni és mindenkinek ajánlom 👍.

János B.
János B. 8000 Székesfehérvár Online

János, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. A mobilszerviz munkatársai több mint 10 év tapasztalattal rendelkeznek és folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy minden probléma esetén naprakészek legyenek. Európai szintű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően gyorsan és széles körben tudjuk beszerezni a szervizeléshez szükséges tartozékokat, melyek többsége azonnal elérhető rendkívüli eszköz és alkatrész készletünkből. Nem kell tehát napokat várni a javítással, amíg a szükséges alkatrész megérkezik egy másik országból, példaképp a kijelző javítás akár 1 órán belül elvégezhető, ha ragasztás szükséges a száradási időt viszont figyelembe kell venni.

Fő profilunk:, kijelző csere, iphone 6s akkumulátor csere, telefon törött kijelző javítás, telefon töltő javítás, beázott iphone javítás

  • Telefon alaplap javítás

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Először láttam ilyet!) Biztos voltam benne, hogy a telefon töltőkábele eltört, mivel megtisztítottam, és semmi sem működött jobban, kértem egy fotót, rávettem, hogy ellenőrizzen mindent újra, és tényleg csak por! Mindezt ingyen, bár profitot is termelhetett volna) csak tisztelet az ilyen tetteseknek!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon alaplap javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon alaplap javítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a telefon alaplap javítás átlagára 5900 - 11100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - hogyan válasszunk Székesfehérváron?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Székesfehérváron?

Most 12 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAPRUGÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: laprugó javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a telefon szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A laprugó javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas