Kávéfőző szivattyú javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 12 szerelő közül! Korrekt kávéfőző szivattyú javítás árak — 7000-13200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Székesfehérváron környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző szivattyú javítás Székesfehérváron?

7000 - 13200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Balázs G.
Balázs G. 8000 Székesfehérvár Online

Székesfehérvár dolgozom, megyében is! 50%-os családi támogatás is igényelhető a klímára. Ne várja meg a nyarat és a meleget! Hívjon még ma, és foglaljon időpontot !

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A megrendelt alkatrészt hamar meghozatták és udvariasan szolgáltak ki.

István O.
István O. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Gyors kiszállás. MInden hívást felveszünk. Reális árak.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan és korrektül javított, elfogadható áron.

László H.
László H. 8019 Székesfehérvár Online
Díjmentes kiszállás, garancia. Panaszmentesség. Helyszíni javítás. Hívjon most! Javítás akár aznap. Gyors, profi, megbízható. Díjtalan kiszállás. 0Ft kiszállási díj.
 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Átvettek egy iPad-et javításra, hogy megvizsgálják beüzemelhető-e. Ha úgy láják igen rendelnek hozzá alkatrészt és megcsináljak, de jelentkeznek. 1 hét múlva én hívtam őket, közölték megérkezett az alkatrész pár nap és beszerelik és vihetem, majd hívnak. 1 hét múlva ismét hívom, többször is, már fel sem vették. Bementem, visszaadták hogy nem javítható. Amúgy többnyire kedvesen, mosolygósan szóltak hozzám (amikor végre elértem hogy legyen aki velem foglalkozzon), de a logikát, szakmaiságot így utólag nem értem.

Zsolt H.
Zsolt H. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! 5 munkanapos állapotfelmérés és bevizsgálás.Az árajánlatunkra árgaranciát vállalunk. Adatmentésre van szüksége? Van megoldásunk! Szakértelem és 30 éves tapasztalat. Professzionális minőség. 30 éves tapasztalat. Adatmentés árgaranciával.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kedves segìtsėg gyors szolgàltatàs

Zoltán G.
Zoltán G. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosógép javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Márkafüggetlen Javítás. S.O.S. Mosógép Szerviz. Hétvégén felár nélkül. Villanybojler Javítás.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Mindig korrekt tájékoztatás, kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző szivattyú javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kávéfőző szivattyú javítás: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a kávéfőző szivattyú javítás átlagos díja 6200 - 11700 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Székesfehérváron a fényszóró felújítás szolgáltatáshoz már 21 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szerelőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYSZÓRÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autóvillamossági szerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: fényszóró felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi szerelő segítségét?

Egy profi autóvillamossági szerelő a fényszóró felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: kávéfőző szivattyú javítás?

A fényszóró felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy autóvillamossági szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas