Laptop felújítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop felújítás árak: 5100-9600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 számítógép szerelő most online

Róbert

Róbert

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop felújítás Székesfehérváron?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

György
György 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! Alaplap javítás ajándék komplett tisztítással. GAMER / ÜZLETI LAPTOP. Legyen szó bármilyen jellegű alaplap javításról, most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 29990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

Fő profilunk:, Tápáramkör javítás, Számítógép tisztítás, Laptop billentyűzet javítás, HDD kattog, zajos, badsector, a BIOS nem érzékeli, Processzor upgrade

  • Laptop felújítás

    5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mester és nagyszerű fickó!) Minden világos, pontos, semmi trükk és manipuláció. Mindenkinek ajánlom! És mint egy szép bónusz egy nagyszerű ár! Minden úgy működik, mint az óramű! Sok szerencsét!)

Tamás
Tamás 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Expressz tisztítás normál laptophoz. 2 órán belül alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás. Ár: 14990 Ft Munkaidő: 2 óra

Szerviz szolgáltatásunk:, Laptop szerviz, alaplap szintű javítások, Asztali videókártya javítás, Márkafüggetlen laptop szervíz, Hibajelzés az operációs rendszer betöltődésekor, BIOS javítás, írás, csere

  • Laptop felújítás

    4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szó szerint azonnal reagált a kérésre, gyorsan megérkezett, és mindent gyorsan és hatékonyan csinált! Bónuszként nagyon pozitív és nyitott ember! Minden nagyszerű, minden szuper!

Péter
2 éve
Balázs
Balázs 8000 Székesfehérvár Online

Üdvözlöm! Alaplapi csatlakozó csere ajándék tisztítással NORMÁL LAPTOP. Készletről történő alaplapi csatlakozó csere esetében most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 19990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

Amiket vállalok:, Háttérvilágítás javítás (Inverter javítás, CCFL csőcsere), Laptop dc csatlakozó javítás, Dell szerviz. Notebook javítás: Dell laptop szerviz, Folyadék került az eszközbe, Tápáramkör javítás

  • Laptop felújítás

    5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Egy kívánság - felkészülni a feladatokra. Előzetesen tanulmányozza a kérdést, "füstölgeti a fórumokat", hogy a lehető leghatékonyabban használja ki az idejét és az ügyfél idejét. Összességében elégedett vagyok.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop felújítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Laptop felújítás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron a laptop felújítás átlagára 5000 - 9500 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Számítógép Szerelők - mi alapján válasszunk Székesfehérváron?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Székesfehérváron?

Most 12 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy számítógép szerelő?

Egy számítógép szerelő a következő munkával kereshető meg: laptop felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy számítógép szerelő segítségét?

Egy profi számítógép szerelő a laptop felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: számítógép szerelő?

Ha a legjobb számítógép szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A laptop felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas