Mosógép panel javítás: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 11 mosógép szerelő közül! Korrekt mosógép panel javítás árak: 5400-10100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 mosógép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép panel javítás Székesfehérváron?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Krisztián V.
Krisztián V. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Hívjon minket, ha kávégépének felújításra, szervizelésre vagy karbantartásra van szüksége! Több mint 20 éve foglalkozunk kávégépek szervizelésével. Segítségünkre számíthat!

 • Mosógép panel javítás

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

5 nap után még azt sem tudták megmondani, hogy mire számíthatok. Egy olyan javításra volt szükség, amit az Alle-ban egy órán belül megoldottak. Ha jót akartok, nem hagytok náluk készüléket.

Dániel B.
Dániel B. 8019 Székesfehérvár Online

Dániel vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Villanybojlert, mosógépet, egyéb háztartási gépeket javítok. 10 éves szakmai tapasztalattal.

 • Mosógép panel javítás

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, segítőkész és mindenekelőtt proaktív. Panelcserének tűnt első körben, de sikerült megjavítani anélkül is, olcsóbban.

József B.
József B. 8019 Székesfehérvár Online

A megoldások embere vagyok. LCD LED PLasma tv, számítógép, laptop, mobiltelefon, audio rendszerek javítása. Gépsorok elektromos paneleinek javítása hiba megállapítása.

 • Mosógép panel javítás

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt,segítőkész csapat!

Rudolf B.
Rudolf B. 8019 Székesfehérvár Online

Kedves érdeklődő! Notebook szervizünk szakértő garanciális és egyéb szerviz szolgáltatásokkal vár!

 • Mosógép panel javítás

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Egy Samsung S32850T tápegység hibás monitort vittem be javításra 2019.02.26-án délelőtt, majd aznap délután telefonon már árajánlatot is kaptam. A tápegységet be kellett szerezniük, de így is két nap múlva, február 28-án délután telefonon értesítettek, hogy a monitort kijavították és elvihetem. A szerviz gyorsaságán és az elvégzett hibátlan munkán felül igen nagyra értékelem a kapcsolattartáskor tapasztalt udvarias stílust. Köszönet a munkájukért!

Vik Hor
2 éve
István H.
István H. 8019 Székesfehérvár Online

Üdv István vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Garanciával. Budapesten kedvezményes kiszállással. Bp.kedvezményes kiszállás.

 • Mosógép panel javítás

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kedves kiszolgálás, korrekt szerviz, kulturált árak. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő mosógép panel javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép panel javítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a mosógép panel javítás átlagos díja 5000 - 9300 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - hogyan választhatunk Székesfehérváron?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosógép szerelőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SKODA VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával bízható meg bátran: skoda váltó felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy mosógép szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a skoda váltó felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor mosógép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas