Videokártya javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 számítógép szerelő közül! Korrekt videokártya javítás árak: 5500-10400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 számítógép szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a videokártya javítás Székesfehérváron?

5500 - 10400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

György
György 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! Alaplap javítás ajándék komplett tisztítással. GAMER / ÜZLETI LAPTOP. Legyen szó bármilyen jellegű alaplap javításról, most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 29990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

Fő profilunk:, Tápáramkör javítás, Számítógép tisztítás, Laptop billentyűzet javítás, HDD kattog, zajos, badsector, a BIOS nem érzékeli, Processzor upgrade

  • Videokártya javítás

    5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mester és nagyszerű fickó!) Minden világos, pontos, semmi trükk és manipuláció. Mindenkinek ajánlom! És mint egy szép bónusz egy nagyszerű ár! Minden úgy működik, mint az óramű! Sok szerencsét!)

Tamás
Tamás 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Expressz tisztítás normál laptophoz. 2 órán belül alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás. Ár: 14990 Ft Munkaidő: 2 óra

Szerviz szolgáltatásunk:, Laptop szerviz, alaplap szintű javítások, Asztali videókártya javítás, Márkafüggetlen laptop szervíz, Hibajelzés az operációs rendszer betöltődésekor, BIOS javítás, írás, csere

  • Videokártya javítás

    4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szó szerint azonnal reagált a kérésre, gyorsan megérkezett, és mindent gyorsan és hatékonyan csinált! Bónuszként nagyon pozitív és nyitott ember! Minden nagyszerű, minden szuper!

Péter
2 éve
Balázs
Balázs 8000 Székesfehérvár Online

Üdvözlöm! Alaplapi csatlakozó csere ajándék tisztítással NORMÁL LAPTOP. Készletről történő alaplapi csatlakozó csere esetében most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 19990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

Amiket vállalok:, Háttérvilágítás javítás (Inverter javítás, CCFL csőcsere), Laptop dc csatlakozó javítás, Dell szerviz. Notebook javítás: Dell laptop szerviz, Folyadék került az eszközbe, Tápáramkör javítás

  • Videokártya javítás

    5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Egy kívánság - felkészülni a feladatokra. Előzetesen tanulmányozza a kérdést, "füstölgeti a fórumokat", hogy a lehető leghatékonyabban használja ki az idejét és az ügyfél idejét. Összességében elégedett vagyok.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő videokártya javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Videokártya javítás: mennyi a munkadíj Székesfehérváron?

Székesfehérváron a videokártya javítás átlagos díja 4600 - 8600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Számítógép Szerelők - hogyan választhatunk Székesfehérváron?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok számítógép szerelőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 15 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VIDEOKÁRTYA JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk számítógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható számítógép szerelőt keresned amennyiben erre van szükséged: videokártya javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan dolgozik egy profi számítógép szerelő?

A jó számítógép szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: videokártya javítás?

A videokártya javítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy számítógép szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas