Laptop tisztítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 11 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop tisztítás árak: 6400-12000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 számítógép szerelő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop tisztítás Székesfehérváron?

6400 - 12000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

György
György 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! Alaplap javítás ajándék komplett tisztítással. GAMER / ÜZLETI LAPTOP. Legyen szó bármilyen jellegű alaplap javításról, most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 29990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

Fő profilunk:, Tápáramkör javítás, Számítógép tisztítás, Laptop billentyűzet javítás, HDD kattog, zajos, badsector, a BIOS nem érzékeli, Processzor upgrade

  • Laptop tisztítás

    5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mester és nagyszerű fickó!) Minden világos, pontos, semmi trükk és manipuláció. Mindenkinek ajánlom! És mint egy szép bónusz egy nagyszerű ár! Minden úgy működik, mint az óramű! Sok szerencsét!)

Tamás
Tamás 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Expressz tisztítás normál laptophoz. 2 órán belül alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás. Ár: 14990 Ft Munkaidő: 2 óra

Szerviz szolgáltatásunk:, Laptop szerviz, alaplap szintű javítások, Asztali videókártya javítás, Márkafüggetlen laptop szervíz, Hibajelzés az operációs rendszer betöltődésekor, BIOS javítás, írás, csere

  • Laptop tisztítás

    4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Szó szerint azonnal reagált a kérésre, gyorsan megérkezett, és mindent gyorsan és hatékonyan csinált! Bónuszként nagyon pozitív és nyitott ember! Minden nagyszerű, minden szuper!

Péter
2 éve
Balázs
Balázs 8000 Székesfehérvár Online

Üdvözlöm! Alaplapi csatlakozó csere ajándék tisztítással NORMÁL LAPTOP. Készletről történő alaplapi csatlakozó csere esetében most komplett külső-belső tisztítást adunk mellé ajándékba! Ár: 19990 Ft. Munkaidő: 1-2 nap

Amiket vállalok:, Háttérvilágítás javítás (Inverter javítás, CCFL csőcsere), Laptop dc csatlakozó javítás, Dell szerviz. Notebook javítás: Dell laptop szerviz, Folyadék került az eszközbe, Tápáramkör javítás

  • Laptop tisztítás

    5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Egy kívánság - felkészülni a feladatokra. Előzetesen tanulmányozza a kérdést, "füstölgeti a fórumokat", hogy a lehető leghatékonyabban használja ki az idejét és az ügyfél idejét. Összességében elégedett vagyok.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop tisztítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Laptop tisztítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a laptop tisztítás átlagára 5000 - 9500 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Számítógép Szerelők - hogyan választhatunk Székesfehérváron?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok számítógép szerelőt Székesfehérváron?

Jelenleg 9 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy számítógép szerelő?

Egy számítógép szerelő a következő munkával bízható meg bátran: laptop tisztítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy számítógép szerelő segítségét?

Egy megbízható számítógép szerelő a laptop tisztítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: laptop tisztítás?

A laptop tisztítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy számítógép szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas