Bluetooth hangszóró javítás: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 13 hangszóró szerelő közül! Korrekt bluetooth hangszóró javítás árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Székesfehérváron környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 hangszóró szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Róbert

Róbert

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bluetooth hangszóró javítás Székesfehérváron?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Attila F.
Attila F. 8000 Székesfehérvár Online

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

  • Bluetooth hangszóró javítás

    6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó szerelő és személy. Gyorsan jött, mindent szakszerűen kezelt. Minden tökéletes volt.

Bálint M.
Bálint M. 8019 Székesfehérvár Online

Hangszórójavítás: vállalom mély és középsugárzók javítását elsősorban gyári javítókészlettel, magassugárzók javítását elsősorban szintén gyári diafragmákkal. Amennyiben nem szerezhető be eredeti, gyári javítókészlet, diafragma (magasbetét), akkor megoldható egyéb forrásból beszerzett alkatrészekből a hangszórók javítása. Azonban, ez esetben nem garantálható azonosság az eredetivel. Tehát főleg, ha több alkatrészt is cserélni kell, akkor lényegében egy másik, új hangszórót kapunk. Ezért ezt a megoldást kizárólag csak akkor javaslom, ha valóban nem szerezhető be eredeti javítókészlet.

  • Bluetooth hangszóró javítás

    5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A szakember mindent gyorsan, hatékonyan és nagyon kedvező áron végzett.

Gyula H.
Gyula H. 8019 Székesfehérvár Online

Rádiók, magnók, lemezjátszók, CD lejátszók, erősítők, aktív hangfalak, Music-centerek és Hi-Fi tornyok javítását a szervizünkben vállaljuk. Kisebb munkákat is vállalunk, mint pl.: jack dugók cseréje, leszakadt vezetékek visszaforrasztása, stb. Ne dobja ki, a meghibásodott készülékét! Kérjen árajánlatot, mert legtöbbször megéri a javítás! Sokat spórolhat, ha olcsón megjavítjuk Önnek, mert nem kell újat vennie.

  • Bluetooth hangszóró javítás

    6900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Jó szándékú és hatékony. Megjavítottam a tévét és felállítottam két másik tévét. Köszönöm

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő bluetooth hangszóró javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bluetooth hangszóró javítás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron a bluetooth hangszóró javítás átlagos ára 5900 - 11100 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Székesfehérváron a bluetooth hangszóró javítás szolgáltatáshoz már 21 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hangszóró szerelőt Székesfehérváron?

Jelenleg 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BLUETOOTH HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok hangszóró szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható hangszóró szerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: bluetooth hangszóró javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi hangszóró szerelő segítségét?

Egy profi hangszóró szerelő a bluetooth hangszóró javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: bluetooth hangszóró javítás?

A bluetooth hangszóró javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy hangszóró szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas