Objektív teszt szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 12 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt objektív teszt árak: 6900-12900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Székesfehérváron környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Jolan

Jolan

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az objektív teszt Székesfehérváron?

6900 - 12900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

László B.
László B. 8000 Székesfehérvár Online

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők szervizelése. Vakuk, villanók, objektívek, távcsövek, diavetítők javítása.

  • Objektív teszt

    3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű mester fél óra alatt megtisztította a mátrixomat, az ára kétszer kevesebb, mint a szervizben. Továbbá pár hónapja kicserélte a fényképezőgépem zárját, minden tökéletesen működik!

Gábor M.
Gábor M. 8019 Székesfehérvár Online

Cégünk 1996. óta foglalkozik fényképezőgépek és egyéb fotótechnikai eszközök, diavetítők javításával Cégünk fotó tartozékok értékesítésével is foglalkozik.

  • Objektív teszt

    6900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon köszönjük neki a kiváló és hatékony munkát! Ő egy profi és nagyon segítőkész, nincs időm elmagyarázni a problémát, mindent azonnal megért. Használnám őt, mint a következő szolgáltatót, és ajánlom őt Önnek is!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő objektív teszt közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Objektív teszt: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron az objektív teszt átlagos ára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Székesfehérváron a volvo szerviz szolgáltatáshoz már 12 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Székesfehérváron?

Jelenleg 9 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VOLVO SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned ha szükséged van erre: volvo szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fényképezőgép szerelő?

A jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A volvo szerviz és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas