Betört tv képernyő javítás: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 tv szerelő közül! Korrekt betört tv képernyő javítás árak — 6200-11600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 tv szerelő most online

Rita

Rita

Sok tapasztalatom van

Anita

Anita

Ma is elvallalom.

Noémi

Noémi

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a betört tv képernyő javítás Székesfehérváron?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

László E.
László E. 8019 Székesfehérvár Online
TV javításainkra és a beépített alkatrészekre egyaránt hat hónap garanciát vállalunk. A lehetőségekhez mérten megpróbáljuk a helyszínen elhárítani a hibát, megjavítani a készüléket. Bizonyos berendezéseket amiket csak szakműhely körülmények között lehet precízen , jó minőségben felújítani azokat díjmentesen szakszerűen visszük a szervizbe és elkészültük után pedig hazaszállítjuk és műszakilag beállítjuk az ügyfél igényének megfelelően.
  • Betört tv képernyő javítás

    6900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm szépen a TV készülék rögzítését, kedvező áron, gyorsan és magas minőségben. Mindenkinek ezt tanácsolom. Moszkván kívül lakom, de nem messze kell mennem, és kellemesen meglepett a munka minősége és gyorsasága.

Tamás H.
Tamás H. 8000 Székesfehérvár Online
TV szervizünk alapvető célja lakossági és közületi ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálása. Rugalmasan tudunk alkalmazkodni a megrendelőink kéréseihez . Törekszünk a jó ügyfélkapcsolatra erre jó visszajelzés a sok ajánlás és visszatérő megelégedett régi ügyfelek egyre bővülő köre. Budapesten illetve vonzáskörzetében javítunk mindenféle híradástechnikai és szórakoztató elektronikai készüléket. Ha a helyszínen nem javítható, akkor átvételi elismervény kitöltése után beszállítjuk a szervizbe ahol rövid határidővel javítjuk a berendezést és a vállalt határidőre hazaszállítjuk.
  • Betört tv képernyő javítás

    5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A munkát szakszerűen és minőségileg végzik. A mester igazán ért a tévékészülékekhez. A javítást a megállapodás szerint a helyszínen, a lehető legrövidebb időn belül és a megbeszélt költségvetésen belül elvégzik.

Sándor S.
Sándor S. 8019 Székesfehérvár Online
Javítunk bármilyen típusú és méretű televíziót és egyéb megjelenítőt híradástechnikai készüléket: TV - 4K TV - LED TV - LCD TV - 3D - Plazma - Projektor DLP és RGB - Hagyományos TV - CRT - HIFI - DVD Felvevő és Combó - Házimozik és Rendszerek - VIDEO - KAMERA. A berendezések javítása állapot felméréssel bevizsgálással és árajánlat adásával kezdődik. Gazdaságos javításra törekszünk ezért elsődlegesen alkatrész szinten javítjuk a készülékek egységeit, paneljait. A technológiából adódóan a leggyakoribb LCD TV hibák minden típusnál azonosak. Javítást követően órákig járatjuk a készüléket és ha hibamentes, akkor javítottnak nyilvánítjuk és igény szerint hazaszállítjuk.
  • Betört tv képernyő javítás

    3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

A szakember gyorsan megérkezett. Azonnal megtalálta, hol volt a probléma. Mindezt 30 perc alatt tette meg a jelenlétemben. A probléma a tápegységgel volt. A költségek nem változtak a folyamat során. Elégedett

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő betört tv képernyő javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Betört tv képernyő javítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a betört tv képernyő javítás átlagos ára 6500 - 12200 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatok valódi értékeléseket?

Székesfehérváron a betört tv képernyő javítás szolgáltatáshoz már 12 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek tv szerelőt Székesfehérváron?

Most 9 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BETÖRT TV KÉPERNYŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mit csinál egy tv szerelő?

Egy tv szerelő a következő feladattal kereshető meg: betört tv képernyő javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tv szerelő?

A jó tv szerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: tv szerelő?

Ha profi tv szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A betört tv képernyő javítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas