Telefon lcd kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 telefon szerelő közül! Korrekt telefon lcd kijelző javítás árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Székesfehérváron közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon lcd kijelző javítás Székesfehérváron?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Géza K.
Géza K. 8000 Székesfehérvár Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Gyári és nem gyári alkatrészek ismert, megbízható gyártóktól. Hívjon ma. Oldalunkon folyamatosan bővülő választák várja a vásárlókat.

Amiket vállalok:, iphone 6 akkumulátor csere, iphone 6 akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés, iphone x akkumulátor csere, xiaomi kijelző javítás

  • Telefon lcd kijelző javítás

    6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Azt mondta, hogy jól érti a témát, és elmagyarázta a bonyolult részleteket és árnyalatokat. Érdekes volt hallgatni!

Gergely F.
Gergely F. 8000 Székesfehérvár Online

Üdv Gergely vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.

Szerviz szolgáltatásunk:, törött telefon kijelző javítás, iphone x akkumulátor csere, telefon kijelző csere, telefon képernyő javítás, iphone 11 akkumulátor csere

  • Telefon lcd kijelző javítás

    5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Zseniális, kinyitotta és 5 perc alatt visszaadta egy új akkumulátorral!!!!

Attila H.
Attila H. 8019 Székesfehérvár Online

Üdvözlöm! Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy a te készüléked is nálunk javult meg.

Főbb szolgáltatásaink:, telefon mikrofon javítás, telefon hangszóró javítás, telefon adatmentés, telefon szoftver javítás, törött telefon kijelző javítás

  • Telefon lcd kijelző javítás

    3000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Ez már a harmadik alkalom, hogy hozzá járok, és minden alkalommal jó munkát végzett! Mostanában nem láttam őt akcióban, de volt már itt, és minden alkalommal megjavította!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon lcd kijelző javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon lcd kijelző javítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a telefon lcd kijelző javítás átlagos díja 5800 - 11000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Székesfehérváron a lexus szerviz szolgáltatáshoz már 20 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LEXUS SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: lexus szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a lexus szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha telefon szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas