Hűtőgépjavítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőgépjavítás árak: 5400-10200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Székesfehérváron környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 hűtőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőgépjavítás Székesfehérváron?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

József S.
József S. 8000 Székesfehérvár Online

József vagyok. Díjtalan kiszállás, mosógépszerviz gyári alkatrészek 6hó garancia. Közel 30 év tapasztalat. Hivatalos márkaszerviz.

 • Hűtőgépjavítás

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

gyors, rugalmas, kedves, profi és abszolút korrekt

Attila K.
Attila K. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Klímatisztítás profiktól. Bennünk nem fog csalódni. Minőség és szakértelem. Kiszállás 2 órán belül. Kiszállási díj 0 Forint.

 • Hűtőgépjavítás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, gyors, rugalmas.

Attila K.
Attila K. 8000 Székesfehérvár Online

A megoldások embere vagyok. mikrohullámú sütő javítás a helyszínen. ipari mikrohullámú sütő javítás. Szolgáltatások: mikrosütő szervíz, mikrohullámu sütő javítás, ipari mikrok szervizelése.

 • Hűtőgépjavítás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Már a telefonos ügyintézés nagyon kedves és figyelmes volt. Mondta,hogy a szerelők is kedvesek...hát..le a kalappal. Nagyon aranyos és empatikus Szerelő úr jött ki. Aki gyorsan és szakszerűen megoldotta a problémát. Csak ajánlani tudom őket.

Zoltán F.
Zoltán F. 8000 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Megjavítjuk, kitisztítjuk számítógépét, laptopját. Segítünk a telepítésben, frissítésben. Megjavítjuk, kitisztítjuk számítógépét, laptopját. Elhárítjuk számítógépes problémáit. Szakszértelem, garancia. Házhoz is megyünk. Házhoz megyünk. igényes, minőségi munka.

 • Hűtőgépjavítás

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos, precíz. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Károly V.
Károly V. 8019 Székesfehérvár Online
Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Országosan. 20 éves tapasztalat. Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.
 • Hűtőgépjavítás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Sokat kell várni, ígéret ellenére mégse hívnak ha elkészült a javítás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőgépjavítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőgépjavítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a hűtőgépjavítás átlagára 4600 - 8600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hűtőgép Szerelők - hogyan választhatunk Székesfehérváron?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hűtőgép szerelőt Székesfehérváron?

Most 11 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LÖKHÁRÍTÓ FÉNYEZÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk hűtőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált karosszéria lakatost hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: lökhárító fényezés javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy hűtőgép szerelő?

Egy megbízható karosszéria lakatos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: hűtőgépjavítás?

A lökhárító fényezés javítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy karosszéria lakatost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas