Fülhallgató kábel javítás: erre van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Fülhallgató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fülhallgató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 9 fülhallgató szerelő közül! Korrekt fülhallgató kábel javítás árak — 7300-13700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Székesfehérváron környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 fülhallgató szerelő most online

Gárgyán

Gárgyán

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fülhallgató kábel javítás Székesfehérváron?

7300 - 13700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fülhallgató szerelőok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fülhallgató szerelőt!

István T.
István T. 8019 Székesfehérvár Online

Hangszóró javítással foglalkozom! Többféle típusú hangszórók felújítását vállalom, nagy rutinnal és több évtizedes tapasztalattal rendelkezem. Elismert hangszóró márkákat is javítok. Akár habszivacs peremezés vagy valódi gumiperem is megoldható, ami évtizedekig bírja! Tekercselés bármilyen hangszórónál, szinte bármilyen ellenállásra. De akár dupla tekercsessé alakítás! Rózsazajjal ki tudom mérni bármilyen hangszóró frekvencia átvitelét ha szükséges. Teljes felújítást is tudok vállalni. Ilyenkor minden alkatrészt kicserélek a hangszóróban (lengőtekercs, pille, membrán, perem, porvédő sapka, kivezetőszál). Karbon hangszóró alkatrészeket is előállítok javítás céljára (pl.: membrán, vagy porvédő).

  • Fülhallgató kábel javítás

    3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mindezt a legjobb módon. Gyors, tiszta, jó minőségű és nem drága.

Balázs J.
Balázs J. 8000 Székesfehérvár Online

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Fülhallgató kábel javítás

    6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A munkát tökéletesen elvégezték! A dolgozó udvarias és hatékony. 1,5 óra alatt kicseréltem az izzókat.

Gyula D.
Gyula D. 8019 Székesfehérvár Online

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Fülhallgató kábel javítás

    5200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Köszönet a szakembernek a gyors és minőségi munkáért! Ajánlanám ezt a személyt mindenkinek👍

Vargadam
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fülhallgató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fülhallgató szerelő fülhallgató kábel javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Fülhallgató kábel javítás: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron a fülhallgató kábel javítás átlagos díja 4600 - 8700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Székesfehérváron a fülhallgató kábel javítás szolgáltatáshoz már 12 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok fülhallgató szerelőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 9 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÜLHALLGATÓ KÁBEL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk fülhallgató szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható fülhallgató szerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: fülhallgató kábel javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy fülhallgató szerelő segítségét?

Egy profi fülhallgató szerelő a fülhallgató kábel javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: fülhallgató kábel javítás?

A fülhallgató kábel javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy fülhallgató szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas