Iphone 8 plus akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 telefon szerelő közül! Korrekt iphone 8 plus akkumulátor csere árak — 4700-8900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

Attila

Attila

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone 8 plus akkumulátor csere Székesfehérváron?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

György H.
György H. 8000 Székesfehérvár Online

György vagyok. Szolgáltatásaink:, telefon üveg karc javítás, huawei akkumulátor csere, telefon üvegcsere, telefon kijelző csere, asztali telefon javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon hangszóró tisztítás, kijelző javítás, beázott iphone javítás, telefon kijelző csere, telefon törött kijelző javítás

  • Iphone 8 plus akkumulátor csere

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A szakember a kérés után néhány órával érkezett, diagnosztizálta a telefont, letisztította a port, kicserélte a képernyőt és beragasztotta a védőüveget, nem volt szükség további munkára.

Dániel S.
Dániel S. 8019 Székesfehérvár Online

Tisztelt Érdeklődő! Főbb szolgáltatásaink:, vezetékes telefon javítás, telefon usb csatlakozó javítás, telefon javítás, telefon képernyő javítás, telefon kijelző karc javítás

Szolgáltatásaink:, telefon alaplap javítás, beázott iphone javítás, telefon hangszóró javítás, vezetékes telefon javítás, betört telefon kijelző javítás

  • Iphone 8 plus akkumulátor csere

    4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Felelősségteljes és gyors , jól végezte a munkáját és kaptam egy teljes fotó - videó jelentést a személyes üzenetében , nagyon elégedett vagyok a munkájával és a jövőben is hozzá fogok fordulni és mindenkinek ajánlom 👍.

János B.
János B. 8000 Székesfehérvár Online

János, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. A mobilszerviz munkatársai több mint 10 év tapasztalattal rendelkeznek és folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy minden probléma esetén naprakészek legyenek. Európai szintű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően gyorsan és széles körben tudjuk beszerezni a szervizeléshez szükséges tartozékokat, melyek többsége azonnal elérhető rendkívüli eszköz és alkatrész készletünkből. Nem kell tehát napokat várni a javítással, amíg a szükséges alkatrész megérkezik egy másik országból, példaképp a kijelző javítás akár 1 órán belül elvégezhető, ha ragasztás szükséges a száradási időt viszont figyelembe kell venni.

Fő profilunk:, kijelző csere, iphone 6s akkumulátor csere, telefon törött kijelző javítás, telefon töltő javítás, beázott iphone javítás

  • Iphone 8 plus akkumulátor csere

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Először láttam ilyet!) Biztos voltam benne, hogy a telefon töltőkábele eltört, mivel megtisztítottam, és semmi sem működött jobban, kértem egy fotót, rávettem, hogy ellenőrizzen mindent újra, és tényleg csak por! Mindezt ingyen, bár profitot is termelhetett volna) csak tisztelet az ilyen tetteseknek!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone 8 plus akkumulátor csere közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone 8 plus akkumulátor csere: milyen árak vannak Székesfehérváron?

Székesfehérváron az iphone 8 plus akkumulátor csere átlagos díja 5900 - 11100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Székesfehérváron a központi zár javítás szolgáltatáshoz már 20 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 15 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÖZPONTI ZÁR JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod ha a következőre van szükséged: központi zár javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha telefon szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas