Iphone x akkumulátor csere szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 telefon szerelő közül! Korrekt iphone x akkumulátor csere árak — 5600-10500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

József

József

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az iphone x akkumulátor csere Székesfehérváron?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Csaba M.
Csaba M. 8000 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! A legolcsóbban, a legkorszerűbb technikával kavicsfelverődés javítás. Akár közvetlenül esőzés után, hétvégén is. Előzetes telefon egyeztetés szükséges

Szerviz szolgáltatásunk:, telefon újratelepítés, telefon kijelző karc javítás, telefon kamera lencse javítás, vezetékes csengő szerelés, üvegkarc eltávolítás

  • Iphone x akkumulátor csere

    6700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Két iPhone javítása: 1) iphone 7 - jack; 2) iphone SE...

Zoltán T.
Zoltán T. 8019 Székesfehérvár Online

Üdvözlöm a profilomon. Szervizfutár szolgáltatásunkkal az ország egész területéről küldik hozzánk ügyfeleink a javításra szánt készülékeket.

Főbb szolgáltatásaink:, beázott iphone javítás, asztali telefon javítás, iphone 6 akkumulátor csere, iphone 5s akkumulátor csere, telefon mikrofon javítás

  • Iphone x akkumulátor csere

    6600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Jó előadó, profi, nem lehet nem jól érezni magam, ajánlom

István B.
István B. 8000 Székesfehérvár Online

Tisztelt megrendelők! Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon hangszóró javítás, telefon töltő javítás, telefon kijelző karc javítás, telefon hangszóró javítás, telefon usb csatlakozó javítás

  • Iphone x akkumulátor csere

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Megérkezett, felvette, kicserélte három poharat a telefonokon, visszahozta!

Tibor Tar
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő iphone x akkumulátor csere közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Iphone x akkumulátor csere: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron az iphone x akkumulátor csere átlagára 4100 - 7700 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Székesfehérváron?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Székesfehérváron?

Most 13 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYEZÉS NÉLKÜLI HORPADÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált járműfényezőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: fényezés nélküli horpadás javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi járműfényező a fényezés nélküli horpadás javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: telefon szerelő?

Ha a legjobb járműfényező segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A fényezés nélküli horpadás javítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas