Gitár erősítő javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 13 erősítő szerelő közül! Korrekt gitár erősítő javítás árak: 5400-10200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Székesfehérváron környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 erősítő szerelő most online

Imre

Imre

Еrdekel.

Fülöp

Fülöp

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gitár erősítő javítás Székesfehérváron?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Balázs J.
Balázs J. 8000 Székesfehérvár Online

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Gitár erősítő javítás

    6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A munkát tökéletesen elvégezték! A dolgozó udvarias és hatékony. 1,5 óra alatt kicseréltem az izzókat.

György K.
György K. 8000 Székesfehérvár Online

1991-óta foglalkozunk szórakoztató elektronikai készülékek javításával. Több évtizedes tapasztalattal és felkészülten várjuk a javításra szoruló készülékeket. Ha meghibásodott a készüléke, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk megrendeléseiket személyesen vagy a telefonszámainkon. Érdeklődéseiket, kérdéseiket is szívesen fogadjuk. Kérjük, keressenek! Várjuk megrendeléseiket.

  • Gitár erősítő javítás

    7000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon türelmes és megértő ember, mestere a szakmájának! Segített neki gyorsan és hatékonyan megoldani a problémát).

Ada Gujka
2 éve
Attila F.
Attila F. 8000 Székesfehérvár Online

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

  • Gitár erősítő javítás

    6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó szerelő és személy. Gyorsan jött, mindent szakszerűen kezelt. Minden tökéletes volt.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő gitár erősítő javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gitár erősítő javítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a gitár erősítő javítás átlagos ára 3400 - 6500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi értékeléseket?

Székesfehérváron a gitár erősítő javítás szolgáltatáshoz már 14 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok erősítő szerelőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 11 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GITÁR ERŐSÍTŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek erősítő szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált erősítő szerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: gitár erősítő javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi erősítő szerelő segítségét?

Egy jó erősítő szerelő a gitár erősítő javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Népszerű kérdés

Mire számíts, amikor erősítő szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas