Számítógép javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 13 számítógép szerelő közül! Korrekt számítógép javítás árak: 4000-7500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 számítógép szerelő most online

Kornél

Kornél

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a számítógép javítás Székesfehérváron?

4000 - 7500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

István
István 8000 Székesfehérvár Online

István vagyok. Amennyiben elfogadod ajánlatunkat, egyből nekiállunk a szervizelés folyamatának. Közben folyamatosan tájékoztatunk a javítás állapotáról és a fejleményekről

Munkáim:, Laptop billentyűzet, javítás vagy csere, Merevlemez javítás, Laptop kijelző javítás, CD, DVD bizonytalan működése, a berendezés nem érzékeli a meghajtót, lassú és hibás írás, CPU és RAM hibák

  • Számítógép javítás

    4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben ment. Maxim segítőkész volt, mindent világosan beállított, és még a további kérdések után is konzultált velünk, és segített nekünk a szükséges beállítások távoli elvégzésében. Nagyon ajánlom.

Zoltán
Zoltán 8019 Székesfehérvár Online

A megoldások embere vagyok. Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás. Ár: 9990 Ft Munkaidő: 1-2 nap

Szolgáltatásaink:, HDD (merevlemez) csere, Műanyag burkolati elemek cseréje, Laptop töltő, (teljes külső és belső + újrapasztázás), Laptop tisztítás

  • Számítógép javítás

    3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Egy udvarias technikus érkezett, diagnosztizálta a problémát és a számítógépet általában, gyorsan azonosította a problémát, és új alaplap vásárlását javasolta. Körülbelül 30-40 percig tartott.

László
László 8000 Székesfehérvár Online

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Tisztítás normál laptophoz. Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, BGA javítás, Video chip. Északi híd , Déli híd csere, HP szerviz. Notebook javítás, HP laptop szerviz, Laptop javítás, Az operációs rendszer lassú betöltődése, Laptop IDE (PATA) normál 2.5 inches wincheseter csere

  • Számítógép javítás

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük szépen, hogy segítettek nekünk a router telepítésében, mi magunk biztosan nem tudtuk volna megcsinálni! Mindent gyorsan és hatékonyan végzett el, majd segített megoldani a problémákat az internetszolgáltató oldalán.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő számítógép javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Számítógép javítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a számítógép javítás átlagára 6200 - 11600 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Székesfehérváron a számítógép javítás szolgáltatáshoz már 21 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok számítógép szerelőt Székesfehérváron?

Most 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZÁMÍTÓGÉP JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk számítógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható számítógép szerelőt hívnod ha a következőre van szükséged: számítógép javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi számítógép szerelő segítségét?

Egy jó számítógép szerelő a számítógép javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: számítógép javítás?

A számítógép javítás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy számítógép szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas