Laptop dc csatlakozó javítás szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 13 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop dc csatlakozó javítás árak — 5200-9800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 számítógép szerelő most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Károly

Károly

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop dc csatlakozó javítás Székesfehérváron?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

László
László 8000 Székesfehérvár Online

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Tisztítás normál laptophoz. Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, BGA javítás, Video chip. Északi híd , Déli híd csere, HP szerviz. Notebook javítás, HP laptop szerviz, Laptop javítás, Az operációs rendszer lassú betöltődése, Laptop IDE (PATA) normál 2.5 inches wincheseter csere

  • Laptop dc csatlakozó javítás

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Köszönjük szépen, hogy segítettek nekünk a router telepítésében, mi magunk biztosan nem tudtuk volna megcsinálni! Mindent gyorsan és hatékonyan végzett el, majd segített megoldani a problémákat az internetszolgáltató oldalán.

István
István 8000 Székesfehérvár Online

István vagyok. Amennyiben elfogadod ajánlatunkat, egyből nekiállunk a szervizelés folyamatának. Közben folyamatosan tájékoztatunk a javítás állapotáról és a fejleményekről

Munkáim:, Laptop billentyűzet, javítás vagy csere, Merevlemez javítás, Laptop kijelző javítás, CD, DVD bizonytalan működése, a berendezés nem érzékeli a meghajtót, lassú és hibás írás, CPU és RAM hibák

  • Laptop dc csatlakozó javítás

    4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben ment. Maxim segítőkész volt, mindent világosan beállított, és még a további kérdések után is konzultált velünk, és segített nekünk a szükséges beállítások távoli elvégzésében. Nagyon ajánlom.

Zoltán
Zoltán 8019 Székesfehérvár Online

A megoldások embere vagyok. Alapos külső-belső tisztítás. Belső tisztításnál teljes por tisztítás és hővezető paszta, valamint thermál padek cseréje. Ventilátor karbantartás. Külső tisztításnál a burkolatok tisztítása, kijelző tisztítás. Ár: 9990 Ft Munkaidő: 1-2 nap

Szolgáltatásaink:, HDD (merevlemez) csere, Műanyag burkolati elemek cseréje, Laptop töltő, (teljes külső és belső + újrapasztázás), Laptop tisztítás

  • Laptop dc csatlakozó javítás

    3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Egy udvarias technikus érkezett, diagnosztizálta a problémát és a számítógépet általában, gyorsan azonosította a problémát, és új alaplap vásárlását javasolta. Körülbelül 30-40 percig tartott.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop dc csatlakozó javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Laptop dc csatlakozó javítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a laptop dc csatlakozó javítás átlagos díja 5800 - 11000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Számítógép Szerelők - mi alapján választhatunk Székesfehérváron?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok számítógép szerelőt Székesfehérváron?

Jelenleg 10 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP DC CSATLAKOZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk számítógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált számítógép szerelőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: laptop dc csatlakozó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy számítógép szerelő segítségét?

Egy profi számítógép szerelő a laptop dc csatlakozó javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor van szükséged a következőre: számítógép szerelő?

Ha egy megfelelő számítógép szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A laptop dc csatlakozó javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas